(非会员)
2012-01-17 13 浏览
首先,其實呢餐飯都食咗一段日子。不過無時間寫食評。唔知仲有無得食呢。本身約咗朋友,夜晚放學後一齊去食嘢傾計,朋友就介紹咗呢間御家,貪佢店仔細細,唔會太多人,太嘈。環境: 上到去,無咩人,可能因為夜同平日無咩人啦。所以坐得幾舒服,同唔嘈。廁所清潔: 有啲窄。本身本人有潔癖,但我都覺得幾乾淨服務: 尚可改善。可能因為食到人地就收工,所以佢地要清潔鋪面,但如果可以自動自覺加茶,就好啦食物:

廁所清潔: 有啲窄。本身本人有潔癖,但我都覺得幾乾淨

食物:
蟹肉沙律: 啖啖肉,加埋D菜,好爽口
長腳蟹腳刺身: 本身唔太喜歡海水味,所以自己唔太喜歡。同行朋友話都幾鮮味
燒長腳蟹腳: 燒過嘅蟹腳,好味好多。海水嘅鹽味同蟹腳好夾,無加味精,都好夠味。
長腳蟹腳紙火鍋: 食埋個火鍋,好飽。但真係好甜,尤其係湯底,因為無味精,飲完唔口渴!! 一讚
蟹腳蒸蛋: 唔係我食。同行朋友吃,本身佢蛋癡,佢話好滑唔老,仲有蛋味
蟹肉沙律: 啖啖肉,加埋D菜,好爽口