2023-12-28 355 浏览
之前睇过呢间餐厅的介绍,今次带狗狗🐕嚟,见到环境同布置,觉得真系好吸引,有惊喜😍我想食青木瓜沙律,set lunch可加$48追加,于是点咗马沙文咖哩牛腩饭套餐跟热泰式奶茶+沙律。我食素,所以咖哩系打包。食物份量几大,沙律估计系正价的份量。青木瓜沙律🥗:清新,酸味够,唔算辣。沙律入面有好多花生,脆口;仲有2只虾🦐泰式奶茶:好饮,香料味特别,奶茶已加咗糖(或炼奶?),但唔系太甜虽然呢日唔系红日,但都有好多人食lunch ,室外座位陆续坐满人。时值圣诞🌲🧑🏻‍🎄,餐厅有节日装饰,同狗狗打卡好靓!狗狗食评🐕:今日食泰菜,食物有少少辣,冇太多嘢啱我食,净系得伴碟的生菜🥬、白饭🍚同妈妈帮我吮晒啲汁的虾🦐同车厘茄🍅

青木瓜沙律、马沙文咖哩牛腩饭(set lunch)

热泰式奶茶(set lunch)

2023-12-27
等候时间
5 分钟 (堂食)
青木瓜沙律、马沙文咖哩牛腩饭(set lunch)
热泰式奶茶(set lunch)