2023-06-03
今次同朋友 慶生日,特地Book咗間集合食物高質、位置方便、打卡靚、好味🤤既餐廳!好適合慶祝嘅浪漫餐廳,這間環境超令我地心心眼😍入到去裝橫勁靚,高貴又有情調✨可以影到好多靚相!食物水準也不錯呢💕推薦✨✨✨聽聞餐廳改了新menu, 要試試新菜式😍✨前菜餐包配麵豉醬牛油🧈味道好突出第一次吃這個味道,好味😋旁邊是紫菜天婦羅,好香脆又不油膩✨Botan Shrimps & Amaebi Tartare $228先來頭盤有洋蔥、青瓜、蕃茄牡丹蝦刺身大大隻,爽口好鮮甜彈牙醬汁酸甜開胃好味😋✨Parma Ham & Burrata $138Parma Ham咸鮮味適中,朋友最愛Burrata cheese,佢即時心心眼呀🧡口感軟棉加上有濃郁奶香味✨ Burrata & Asparagus Taglioni $268北海道A4和牛味,呢個牛好味配埋蛋黃撈埋一齊食咩都提升✨Hokkaido A4 Wagyu Tataki $388和牛入口很柔軟,好易溶化在口腔店員會即時倒入菇味湯汁,已經覺得好香✨ Japanese Crab Udon $458勁好味既蟹肉烏冬,會買蟹高醬汁,超級美味✨甜品也非常美味整體
好適合慶祝嘅浪漫餐廳,這間環境超令我地心心眼😍
聽聞餐廳改了新menu, 要試試新菜式😍
✨前菜餐包配麵豉醬牛油🧈味道好突出
第一次吃這個味道,好味😋
旁邊是紫菜天婦羅,好香脆又不油膩
先來頭盤有洋蔥、青瓜、蕃茄
牡丹蝦刺身大大隻,爽口好鮮甜彈牙
醬汁酸甜開胃好味😋
✨Parma Ham & Burrata $138
北海道A4和牛味,呢個牛好味
配埋蛋黃撈埋一齊食咩都提升
和牛入口很柔軟,好易溶化在口腔
店員會即時倒入菇味湯汁,已經覺得好香
✨ Japanese Crab Udon $458
勁好味既蟹肉烏冬,會買蟹高醬汁,超級美味
✨甜品也非常美味
整體來講,餐廳帶給我們味覺、視覺享受,非常推薦,大家也要試試吖