大家都見我好少食鐵板燒🫤因為好多地方食完質素都好一般,但今次生日慶祝埋買$3000左右,但物超所值🥰服務開始由頭到尾都非常好,同我地傾計都好舒服,而且好注意我地有咩需要,每碟都介紹得好仔細🤟🏻唔知有無人好似我咁好怕食完成個胃都係油,今次份量岩岩好,亦都唔會消化唔到咁😍同埋佢送花茶比我地好解油膩感主廚推介套餐 $2980蟹肉海膽松露溏心蛋🥚呢個真係超級好食😋好香松露味而且蛋滑身口感同海膽撈埋無得輸蟹肉係蛋邊啖啖鮮甜加蛋香原隻鮮活澳洲黑邊大鮑魚🦪煮之前比我地影相非常新鮮食落好有咬口而且配蟹肉海苔醬將鮮味提昇💖活龍蝦配海膽醬🦞蝦肉好爽口海膽醬用到蝦頭膏製作鮮味好出好夾之前試過啲有少少腥味呢到極新鮮同埋伴碟好細心日本熊本A5和牛厚燒🐮牛味好足入口即溶食落去好嫩口但我最欣賞佢嘅蒜片師傅好細心一片片配和牛食一啖牛一啖蒜唔會太油膩而且食到每舊和牛油脂香火焰鐵板梳芺厘雪糕🥞師傅將蛋白蛋黃分開整令梳乎厘偏白配埋雪糕造型好靚睇住師傅咁細心整好治療📍 銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心12樓

主廚推介套餐 $2980
蟹肉海膽松露溏心蛋🥚