餐厅: 意廊
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-12-16 949 浏览
美国西冷牛扒配香脆薯条 $258西冷牛扒🥩厚度十足😆order左五成熟上到黎七成都有🤦🏻‍♀️因为过左火,肉质有少少韧😕但未至于咬唔开切既时候仲有肉汁但食落称唔上juicy味道方面牛味欠奉❎配菜有蘑菇🍄、翠肉瓜、椰菜花、甘荀🥕等全部都爽脆🤡唔错👍🏻薯条🍟炸得香脆干身、唔油腻🍾不过因为选用幼身薯条做唔到外脆内绵既效果🤔意式香草软包🍞上到枱仲暖暖地外皮烘到带小脆内里面包体松软✨唔痴牙👏🏻带少少蒜香同香草味几好食🤤田园沙律🥗蔬菜新鲜大片黑醋🧉稠身、酸味恰到好处整体而言,虽然成个餐份量好多🤰🏻但因为牛扒质素一般令我觉得性价比唔算高🙅🏻‍♀️未必会再encore🙊

美国西冷牛扒配香脆薯条 $258

切既时候仲有肉汁
但食落称唔上juicy
味道方面
牛味欠奉❎

配菜有蘑菇🍄、翠肉瓜、椰菜花、甘荀🥕等
全部都爽脆🤡

带少少蒜香同香草味
几好食🤤

田园沙律🥗
蔬菜新鲜大片
黑醋🧉稠身、酸味恰到好处

整体而言,
虽然成个餐份量好多🤰🏻