2022-12-13
呢間冇限時火鍋盛宴真係值得一讚👍🏻除左冇限時之外,每一round 都係等食客慢慢食完再叫下round先上菜,確保食材新鮮呢個豪食套餐成人 $368 小童 $278星期五、六、日、公眾假期及前夕+$10/1位早一日訂座就奉送時令燉湯,啱晒鍾意飲湯嘅我😍,飲落十分美味滋潤ROUND 1 餐前小食有6️⃣款小食可供選擇,我就最鍾意甜蕃薯條、蟹籽沙律及鮑汁雞腳ROUND 2 五點刺身盛合有北寄貝、牡丹蝦、帶子、三文魚➕油甘魚帶子好鮮甜,三文魚及油甘魚亦很肥美ROUND 3 頭盤見到格離枱食雞煲,好香好正,份量仲好多,我哋食唔到咁多,所以就揀咗👉🏻為食酸菜魚個酸菜魚好多芫茜🌿,充滿芫茜的味道,魚肉個口感都唔錯ROUND 4火鍋盛宴揀咗黃金皮蛋芫茜湯底,豪食海鮮拼盤 🈶蟶子、鮑魚、脆肉鯇、蠔、蜆、鮮蝦蠔肉滑溜味濃,蟶子好大隻厚肉,鮮蝦大隻又彈牙,脆肉鯇口感爽滑豪食牛肉拼盤 8款➡️潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳 、熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉簡直係牛魔王大愛😍最正就係一口牛,肉味香濃得黎又唔會韌,黃喉亦非常香滑爽口仲有多款任食火鍋配料❤️試咗澳洲M8和牛肩胛肉、
呢個豪食套餐成人 $368 小童 $278
星期五、六、日、公眾假期及前夕+$10/1位
ROUND 1 餐前小食
ROUND 2 五點刺身盛合
有北寄貝、牡丹蝦、帶子、三文魚➕油甘魚
帶子好鮮甜,三文魚及油甘魚亦很肥美
ROUND 3 頭盤
個酸菜魚好多芫茜🌿,充滿芫茜的味道,魚肉個口感都唔錯
ROUND 4火鍋盛宴
仲有多款任食火鍋配料❤️
試咗澳洲M8和牛肩胛肉、手打黑/白滑、嫩鴨血及香脆炸魚皮
個手打黑白滑好正😻唔單止爽口彈牙,仲食到粒粒蝦肉同埋墨魚
炸魚皮香口冇腥味
所有套餐都包非酒精飲品任飲,自助區亦提供多款蔬菜選擇,真係好豐富好滿足💕