2013-03-23 461 浏览
情人节专登入长洲渡假一日,所以一早就上Open Rice揾关于长洲食评见到师妹甜品系好夕好评之一,所以都列入为必试之一➨晚上时段,黎到呢到,吾洗等位都算奇迹之一,甜品:❶焗火焰雪山 推介程度❤❤❤❤❤(真系吾系老吹,呢个老板真系好有heart去做甜品,佢一拎出黎就熄灯,之后点火,比你感受果种火焰感觉,佢每拎一个雪山出黎,同样都系熄灯,点火,讲番正题,我一食一啖,感受到火既热同雪榚既冰冻,真系令与热情之间,d油味虽然有,但放心!一d都吾重,所以吾喜欢酒精人士,都吾觉有酒味,佢果个蛋白做得一d都吾泡泡,好实在,真系好似Cream咁,底层系朱古力雪榚,果个雪榚好重朱古力味,吾会太淡,令你一试倾心)总结:一句讲晒,长洲有d咁高质素水准,实在难得,而且价钱平民,真系难得难得!!回头指数❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分满)外表♛♛♛♛味道♛♛♛♛♛环境♛♛♛♛服务太态♛♛♛♛气氛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛卫生♛♛♛♛情侣必到处✓✓✓✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
见到师妹甜品系好夕好评之一,所以都列入为必试之一

➨晚上时段,黎到呢到,吾洗等位都算奇迹之一,
甜品:❶焗火焰雪山 推介程度❤❤❤❤❤

回头指数❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分满)

情侣必到处✓✓✓✓✓

2013-02-14