2021-03-19 67 浏览
同朋友2人本身book左枱夜晚7點半,晏晝有人打黎confirm booking。 準時7點半去到話冇位要等,咁問要等幾耐,一個態度惡劣既女店員答: 「咁前面既客人overrun左嘛,5點鐘,6點鐘都有客人架嘛。等15分鐘啦,有客人就走。」等左半個鐘,8點仲未有位,而遲過我地黎既3個人反而入左去。我地仲傻傻的等... 唯有再搵人黎問幾時入得,店員話: 「丫 我地好少咁多人overbook架 我再幫你睇下啦。」我一眼望過去 所有2人枱都好似岩岩開始食冇耐... 白白浪費左半個鐘,不知仲要等幾耐,再加餐廳係完全冇覺得唔好意思,最後決左離開。 其實等一陣唔係問題,但態度令人好唔舒服同完全冇諗辦法安撫好客人。不會再光顧 !