2020-04-08
今日想靜靜地同朋友坐下高檯飲下酒傾下計!🍻同朋友黎左呢間餐廳酒吧!🍻🍝可以同朋友舒舒服服咁樣傾偈!🥰而且見到有大電視!🖥下次黎可以同朋友飲酒睇埋波!⚽️每個位置都可以睇到!🖥又唔會有人遮住!👍🏼先來一支Apple Cider!🍎原來呢隻係Apple Cider既第二代!🍎本人第二代清新好多!🍎👍🏼😃因為第一代比較濃味同太甜!🙈第二代易入口好多!👍🏼🍎😃朋友試飲完我個支都忍唔住自己就叫多支!🍎😆餐廳酒吧,要食埋晚飯先完美!🥰Prime極黑小牛扒!🥩每次食牛扒,侍應都會問幾多成熟!🥩通常叫完上碟一定會比叫既時候熟多一兩成!🥩不過今次就繼續叫返七成睇下上碟既時候會唔會又係多一兩成!😆上碟食既時候喜出望外!🥩煮得剛剛好!🥩👍🏼恰到好處!👍🏼🥩香煎鵝肝!😋平時餐廳多數都會俾一至兩塊上碟!😛估唔到呢度既鵝肝係有四塊!🤤呢度既老闆真係好好!👍🏼😍完全大方唔孤寒!😍👍🏼啱晒鵝肝控既我!😋🤤燒鱈魚配水瓜柳忌廉汁!🐟鱈魚香滑!🐟👍🏼入口啱啱好!👍🏼😋唔會太爛!👍🏼外膽內軟!🐟🤤水瓜柳忌廉汁,超讚!👍🏼🤤好好味!🤤同鱈魚完全好夾!🐟推介必叫👍🏼炸燒烤茹配黑松露醬!😋炸薯條!🍟炸
餐廳酒吧,要食埋晚飯先完美!🥰
炸燒烤茹配黑松露醬!😋炸薯條!🍟炸茄子!🍆呢類小食平時就聽得多!炸燒烤茹!😃真係第一次聽!😃燒烤茹炸得夠香口!👍🏼😋配黑松露醬都係一樣咁夾!👍🏼是一款很特別的佐酒小食!🍻👍🏼
呢度感覺很舒服!🥰而且睇得出呢度員工工作好勤力好落力!💪🏻亦都好有禮貌!🥰而且食物同啤酒價錢公道!💰必定再來!👍🏼🥰
#DragonBBQBar大埔
#大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖