2018-12-28 1637 浏览
已經有一年無食過放題,無意間發現呢間有兒童遊戲室,訂咗喺假期嘅午巿放題,可以帶埋小朋友去都唔怕佢悶。餐廳好大,當日唔多人,只開咗前半嘅場地,沙律,前菜,海鮮,甜品,湯,熱飲都喺自助吧自取。呢間餐廳比我感覺好好,由訂枱至食嘅過程,職員都好有禮貌,人手足,職員唔會忙到急步走,地方大,唔止有遊戲室比小朋友玩唔會四圍走,枱又夠大唔會細到無位擺而要好急咁食。食物質素唔錯,由其壽司,選擇多,上菜快又唔會漏單,全程都好滿意。自助吧枱都好大。刺身嘅款式都好多,帶子,赤貝,甜蝦都幾新鮮。壽司種類好多,呢度海膽壽司都有,不過啲海膽顏色有少少青,味道無問題,壽司唔係細細件,所以都幾飽,全部都好味。吉列炸蠔同脆皮貓山王好味,榴槤唔會乸喉。雞軟骨太乾。皇帝蟹棒天婦羅都幾好味。帆立貝北海燒每隻殼都有半隻帆立貝,半隻都幾幾肉,個醬都唔錯。免治雞肉串都幾特別,入口有啲軟綿。牛舌同雞翼都可以,唔會太乾。前菜,海鮮甜品都係自助吧自取。飲品選擇好多,有盒裝,罐裝,支裝,亦有酒類。兩個大牌子,四種味任食。另外呢個開運小公仔係一位好友善嘅職員送比小朋友,多謝晒,留返新年點睛開運。

自助吧枱都好大。

刺身嘅款式都好多,帶子,赤貝,甜蝦都幾新鮮

吉列炸蠔同脆皮貓山王好味,榴槤唔會乸喉。
雞軟骨太乾。
皇帝蟹棒天婦羅都幾好味。

免治雞肉串都幾特別,入口有啲軟綿。

牛舌同雞翼都可以,唔會太乾。

前菜,海鮮甜品都係自助吧自取。

飲品選擇好多,有盒裝,罐裝,支裝,亦有酒類。

兩個大牌子,四種味任食

另外呢個開運小公仔係一位好友善嘅職員送比小朋友,多謝晒
,留返新年點睛開運。

2018-12-26
庆祝纪念