2007-07-16 8 浏览
其實我已經係第2次O黎呢間私房餐廳喇!第一次就係朋友介紹我去O既,食過幾好同感覺真係幾唔錯,所以今次我有朋友生日就算O左呢間餐廳O黎慶祝,貪佢夠新鮮O麻!今次因為佢有個鵝鳱O既MANUAL,而我D朋友又不抗拒食鵝鳱,所以我O地一行8人就算O左呢個餐, 當然鵝鳱只係頭盆而MAIN COURSE本身係食和牛O既,但我本身唔食牛O既,所以我就轉O左食豬扒,因為佢個豬扒真係好好味架!!!佢用鵝鳱配青蘋果,真係好好味,我D朋友食和牛都話幾好,但老板話最好食5成就最好,雖然係5成但都唔會血淋淋O架,所以怕血O既都唔駛擔心,仲有佢O地個SET係每人有半柸份量O既紅酒送O既,都幾大柸O架,不過我都飲唔哂!嘩!!最驚喜係老板知我O地有朋友生日就送O左個蛋糕比我O地,雖然係細細個,但係都足夠我O地8個人食,真係意料之外呀!!!!!!!!呢個鵝鳱餐總共有8度菜,成為$380.