2012-09-17
今日系朋友聚會日,商量左好內決定食放題,系旺角D放題都無咩驚喜咖啦見呢間新開就去試下啦我地提早訂左台去到唔使等仲有6人大卡位坐,坐落即刻開始叫野食啦,一開始叫左個凱撒沙律,同墨魚仔,墨魚仔都大只夠凍唔錯刺身,有好多款仲有我喜愛的甜蝦,我地樣樣點左d,等左一陣一大盆刺身黎到啦,章紅魚好爽好鮮味,我最愛的甜蝦系有頭咖,一啜d汁勁鮮味,估唔到甘咖價錢會有d甘正咖甜蝦,三文魚都新鮮夠肥,其他都正常無咩特別食完凍就到熱啦,呢度都好多熱食燒物同串燒都系我最愛,羊架同七味雞翼好好味,雞翼唔系燒到乾晒無味果款,食落有密糖味真系有好幾重味,仲有雞翼尖都好味,天婦羅南瓜好甜其他的一般鐵板的食物都幾好但系已經飽啦,都試唔晒炸物除左薯格,其他的一般 鍋物都好味仲好大鍋食唔晒(浪費左mad壽司點左幾款味道同賣相都一般
夠凍唔錯
食完凍就到熱啦,呢度都好多熱食
真系有好幾重味,仲有雞翼尖都好味,天婦羅南瓜好甜其他的一般
鐵板的食物都幾好但系已經飽啦,都試唔晒
炸物除左薯格,其他的一般
鍋物都好味仲好大鍋食唔晒(浪費左mad
壽司點左幾款味道同賣相都一般
题外话/补充资料:
侍應生收野幾快漏單情況不多,出品還算快,卡位都好濶,呢度生日會關燈好正....
呢度仲有2間大房,下次生日一定要黎開P,老實講旺角甘咖價錢甘咖食物同環境我地都好滿意了
大家都話下次再黎!!!勁食一番!!