2016-08-02
走過路德圍 見到依間望落幾有feel 既餐廳 望到菜單都幾ok 所以就入咗去試 本來以為都係普通西式野 點知食落至知唔係咁簡單o(`ω´ )o我地叫咗牛舌 薯條拼盤 香草豬肉腸香蒜意粉 牛舌$78 有九件 岀面冇咁嘅價之餘 仲要好好食 牛舌唔係日本餐廳整到薄薄咁 而係食落口有厚度 juicy 嘅 好正🌟我食完第一盤之後 成功叫咗第二盤✌🏼️豬肉腸香蒜意粉 一流 個意粉好明顯用咗香草同Oliver oil 炒 所以未食都聞到好香 食落口意粉唔會煮得太腍 軟硬適中 只係再配腸仔 稍嫌有啲油🙈 Snack platter 整得超靚 但你唔好以為佢得個樣 薯條炸到條條脆 香腸再配sauce 令一啖又一啖咁一路食落去🙈 肥仔之選呀仲叫咗杯飲品 接木花拼菠蘿汁 都幾清爽 好解渴添 68蚊 岀面點飲未計加一都98ˊ_>ˋ 香草雞翼 本來以為會處理得比較乾身 點知都岀黎比較油 雖然整得幾香口 又夠香 feel 到係即叫即整 但整體黎講一般不得不讚既係 店家餐具都用咗木色 感覺令人好舒服 好relax 基本上店員好好服務 當你心大心細既時候 都可以問下佢地 佢地都會俾意見你
我地叫咗牛舌 薯條拼盤 香草豬肉腸香蒜意粉
牛舌
香草豬肉腸香蒜意粉
Snack platter
香草雞翼
Elderflower with pineapple juice