2020-09-29 341 浏览
就嚟中秋節,心情愉悅,搵左間相對較高級既餐廳食晚飯💛.入面環境幾好,有Bar枱亦都有餐枱,好適合情侶/三五知己黎食個飯飲下酒🥂 因為佢地既酒類都好多選擇😙 今日我就揀左杯Get Crazy! 有Gin, Sour Mix, Orange Juice同埋白酒,酸酸甜甜咁好易入口!.芝士焗加拿大龍蝦意大利飯🦞龍蝦大隻又多肉,偏少乾身,而個飯加左洋蔥,番茄燴意大利飯,個汁好濃稠,口感啱啱好☺️ .芝士菠菜意大利雲吞意大利雲吞個皮厚度適中,同入面既菠菜蓉好夾,食落好有層次感🥰 配埋濃濃既芝士煙肉加南瓜醬汁,會好想有繼續食既意慾😂.Shine Secret🍰哩個係Shine既招牌甜品,每一個都會用當日新鮮既食材去構思今日既甜品。而今日係Macaroon,Brownie同埋Cheesecake,一次過可以試到三款甜品✌🏻我最鐘意個Cheesecake,係有Oreo餡加上少少芝麻,芝麻味中和左濃稠既Cheesecake味,兩個味都好出之餘,唔會搶左人哋既味道,咁樣既Cheesecake先會食極唔膩💖 Macaroon 亦都甜度適中👏🏻.整體黎講,Shine既定位應該屬於中上級數,位於尖沙咀黃金地段,裝
就嚟中秋節,心情愉悅,搵左間相對較高級既餐廳食晚飯💛
芝士焗加拿大龍蝦意大利飯🦞
芝士菠菜意大利雲吞
Shine Secret🍰
整體黎講,Shine既定位應該屬於中上級數,位於尖沙咀黃金地段,裝修華麗,價錢方面大眾都會相對比較容易接受,而食物質素都會有保證🥰
Get  Crazy
Shine  Secret