2021-04-20 93 浏览
好耐冇出過旺角食嘢,朋友話呢間幾好就試吓。Lab Eat Blaster呢杯飲品係呢間舖嘅主打,上面嗰bubble好得意,打卡一流,我叫咗杯粉紅色,調得好好,個rose味夠出!熱熔法國流心芝士配香草烤薯及西班牙辣腸、火腿流心芝士暖暖地勁好食,仲要有專人即場切俾你食,真係好正!西班牙辣腸同火腿配埋下面酸酸地嘅新鮮沙律菜好開胃!牛肝菌湯配黑松露泡沫湯嘅味道幾好,唔會太咸,個泡嘅質感亦做得幾好!28天熟成西班牙黑毛豬鞍黑毛豬鞍煎得啱啱好,成功鎖住肉汁,食落又唔會太油,呢個部位有少少肥,啱晒我嘅口味!煙燻日式車打芝士蛋糕甜品擺碟已經令人食指大動!個芝士蛋糕淡淡地唔係好甜,食得出煙燻味,第一次試幾特別。最鍾意個汁係棉花糖溶出黎,食完充滿幸福感!餐廳食物選擇多,又設有戶外座位,環境舒適寧靜,非常適合一班朋友食。
好耐冇出過旺角食嘢,朋友話呢間幾好就試吓。

Lab Eat Blaster

熱熔法國流心芝士
配香草烤薯及西班牙辣腸、火腿

牛肝菌湯配黑松露泡沫
湯嘅味道幾好,唔會太咸,個泡嘅質感亦做得幾好!

28天熟成西班牙黑毛豬鞍

煙燻日式車打芝士蛋糕