2014-10-21 1516 浏览
今日记嘅系星期六嘅午餐 到今日先有时间写一写 无办法啦学校功课忙 但我都会尽量抽时间出黎同大家汇报 话说之前就约好左男朋友 因为有人话要请我食野所以 谂谂下就提议去食burger 而大家又未试过呢间 就决定去呢度食lunch The classic combo $148汉堡包黎讲就叫正常水准啦 包身带热颇软熟 牛扒都算烧得几香 略嫌可以再惗身小小 而蕃茄洋葱同菜等亦可以再多啲 会更清新 口感亦会更好  薯条就唔错 可以拣幼身 粗身 或者格仔薯条 拣左格仔之后嘅发现 幼身同粗身份量都多好多😂 算啦 不过真系好香脆 食落亦唔觉太油腻 好味The campfire marshmallow +$25 upgrade呢个真系好好饮 只系基本嘅vanilla icecream 同marshmallow 配搭起黎竟然非常惊喜 雪糕半溶十分之软滑 加上cream味道较淡 所以饮落唔会太甜腻 而棉花糖一粒粒好多 烟烟韧韧 令口感变得好有趣 强烈推荐Overall 黎讲 都算几好 但个人认为饮品比汉堡好  如果想食个lunch hea下嘅确实系一个唔错嘅选择

话说之前就约好左男朋友 因为有人话要请我食野

The classic combo $148

Overall 黎讲 都算几好 但个人认为饮品比汉堡好
 如果想食个lunch hea下嘅确实系一个唔错嘅选择
2014-10-18
  • Campfire marshmallow