2023-05-14 3714 浏览
厚福街🚇H8呢棟大廈勁多餐廳🍴,呢間 The Captain's House 就🤩出名 Shake Shake 海鮮袋,新鮮嘅海鮮🦑配上佢哋特製嘅醬汁🤤,海鮮控一定要試吓。入邊地方都幾寬敞☺️,光猛又乾淨企理👍。佢哋仲有多款嘅🦪生蠔同埋唔同嘅🍸酒類飲品供應添🥂。嚟呢度就一定要😍食佢哋嘅 Signature Seafood Combo,我哋兩個人🤤就揀咗最細嘅 A set 可以揀三款🦑海鮮。佢哋仲有唔同嘅🥰醬汁可以揀,我哋鍾意食比較🌶️惹味嘅就揀咗 Cajun Garlic Sauce😋,而且有唔同辣🌶️度可以揀,好貼心👍。我哋揀咗原隻🦑魷魚、馬尼拉蜆🤤同埋鮑魚仔😍,全部都好鮮味!入邊嘅🥔薯仔沾上惹味嘅🌶️醬汁,亦都十分之好味😋。粟米🌽亦都飽滿鮮甜,又爽口😝。呢度除咗🍷酒精飲品之外,亦都有多款嘅🍹 mocktail,選擇繁多🤩梗有一款啱你口味!佢哋仲有🥰好多以海鮮為主題嘅 pasta 🍝 ,海膽忌廉汁🦀蟹肉蟹籽寬條麵就十分之鮮味🤤。入面有唔少🦀蟹肉蟹籽,配上甘香嘅😍海膽忌廉醬同埋彈牙🦷嘅寬條麵好吸引。

入邊地方都幾寬敞☺️,光猛又乾淨企理👍。

佢哋仲有多款嘅🦪生蠔同埋唔同嘅🍸酒類飲品供應添🥂。

我哋揀咗原隻🦑魷魚、馬尼拉蜆🤤同埋鮑魚仔😍,全部都好鮮味!

入邊嘅🥔薯仔沾上惹味嘅🌶️醬汁,亦都十分之好味😋。

粟米🌽亦都飽滿鮮甜,又爽口😝。