夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-04-18 26 浏览
呢間餐廳係mtr佐敦站 D 出口, 步行約4分鐘,係山林道個頭,平時搭車都會經過,地址易搵,唔算偏僻。$2088 dinner set (5 main 南非鮑魚,阿拉斯加鱈場蟹,蘇格蘭蟶子王,匈牙利鴨肝,宮崎和牛厚/薄燒),匈牙利鴨肝非常粉嫩可口,我仲想食多幾舊,哈哈哈哈哈哈😂😂✌🏻南非鮑魚,阿拉斯加鱈場蟹and蘇格蘭蟶子王都好新鮮。西澳洲龍蝦好大隻,蝦肉彈牙鮮甜,非常好食,味道回甘😍😋❤️jeng!!!生蠔🦪with lemon Juice酸酸甜甜,保持到新鮮度,lemon juice 有酸性HCl仲可以殺菌👍🏻😌食完唔驚會肚痛啦~😎😎😎配埋味噌湯飲就一流啦~美國頂級牛肉肉眼肉質鮮嫩可口,多肉多汁🤤🤤🤤整體食物都很高質。