2022-01-07 27 浏览
渔牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢依日系禁晚餐堂食嘅𝟮𝗻𝗱 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗱𝗮𝘆🥲 成个圣诞食咗好多餐西餐,系时候食下啲中式野🤣🤣 近近地去左𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅食。第一次去到𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅嘅𝟭𝟯楼,通常去到戏院果层就唔会再上去🤣 第一次去渔牧,餐厅面积好大,座位好阔落坐得好舒服,私隐度都几高。麻辣肾片 🌶- 肾片唔太辣,每一片都大大件,卤水味比较重,好入味。有大量青瓜垫底🤣青瓜拌海蜇 🥒- 海蜇十分爽口入味,大大条且有麻油香!鱼汤浸时蔬 🥣🥬- 鱼汤清甜,啲菜都好新鲜❗️份量都几多☺️招牌奇香味鸡煲 🐥🐥- 虽然卖相唔系太吸引,但系份量都几多❗️每人有成十旧鸡🤣 肉质都几鲜嫩,不过就唔够辣🥲 店员亦都冇问我哋辣度,可能已经调好咗🤣 不过个人钟意辣啲过瘾啲😛😛泰国椰青 & 梅子冰 🥥🧋- 两款饮品都唔错。我自己拣咗椰青,好耐冇饮过啦😍 劲鲜甜又大杯❣️饮到最后都仲有🤣🤣𝗢v𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹服务都几好。菜式唔错但系冇咩惊喜。见到旁边有几枱都叫烤鱼,下次嚟试吓先☺️ 仲想试吓佢哋其他辣嘅菜式🌶🌶🌶 ••••••••••📍九龙湾宏照道38号企业广场5期Megabox13楼5号舖📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗
渔牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢

麻辣肾片 🌶

青瓜拌海蜇 🥒
- 海蜇十分爽口入味,大大条且有麻油香!

鱼汤浸时蔬 🥣🥬
- 鱼汤清甜,啲菜都好新鲜❗️份量都几多☺️

招牌奇香味鸡煲 🐥🐥

泰国椰青 & 梅子冰 🥥🧋

📍九龙湾宏照道38号企业广场5期Megabox13楼5号舖
📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗𝚝𝚎𝚛𝚙𝚛𝚒𝚜𝚎 𝚂𝚚𝚞𝚊𝚛𝚎 𝙵𝚒v𝚎, 𝙼𝚎𝚐𝚊𝚋𝚘𝚡, 𝟹𝟾 𝚆𝚊𝚗𝚐 𝙲𝚑𝚒𝚞 𝚁𝚘𝚊𝚍, 𝙺𝚘𝚠𝚕𝚘𝚘𝚗 𝙱𝚊𝚢