🗳MegaBox呢間川菜餐廳裝修幾有格調,🪟佢除左有個巨型玻璃櫃掛起燒鴨俾大家睇,🍾更有林林總總既靚酒做擺設,真係望下都開心🤩🐷漁牧混豬 - 半隻($308)🐷⌚️呢個需要提前預訂,睇個樣已經知烤得相當唔錯,🛢脆皮充滿光澤同油分,食落亦無令人失望。🤭鴨皮香口,鴨肉淋滑,每一啖都令人回味無窮!😜🐠回味酸辣味烤魚($298)🐠🍲烤魚有爐熱住,魚肉吸曬酸辣汁食夠曬過癮,🤤之後更越煮越入味,令人越食越開胃🤪🦆老北京烤鴨(半隻)($180)🦆💡當有燈打上隻烤鴨到,已見非常肥,識得反光既皮亦見亮麗,🦷食落酥脆酥脆,夾埋餅皮、甜麵醬、京蔥絲、青瓜條食一流!😎🌶毛血旺($168)🌶🧄九格前菜雜錦($168)🧄😋總體 (味道, 性價比, 環境, 服務態度) : 8/10——————————————————————————————🗳This restaurant in MegaBox is serving Sichuan food, 🪟the decoration is stylish and they have a glass cupboard hanging up the grilled duck. 🍾

🐷漁牧混豬 - 半隻($308)🐷

🐠回味酸辣味烤魚($298)🐠

🦆老北京烤鴨(半隻)($180)🦆

🌶毛血旺($168)🌶

🧄九格前菜雜錦($168)🧄

🗳This restaurant in MegaBox is serving Sichuan food, 🪟the decoration is stylish and they have a glass cupboard hanging up the grilled duck. 🍾They also display various kinds of expensive alcohol that catches people’s eyeball🤩

🐷Roasted Suckling Pig - Half ($308)🐷
⌚️This has to be reserved in advance, you can tell it’s grilled perfectly by it’s outlook. 🛢The skin is crispy and shinny while the meat is soft and juicy, 🤭you would enjoy every bite of it!😜

🐠Sour and Spicy Style grilled fish ($298)🐠
🍲The fish is served hot with the pot, the fresh absorb all the sour and spicy sauce and taste amazing! 🤤Especially when its boiled for some time, it’s so appetising as the sauce become more dense and rich🤪

🦆Barbecued Peking duck (Half) ($180)🦆
💡When the duck is placed under the light, it’s attractive as the skin look bright and oily, thin and crunchy, 🦷together with the handmade pancake, seafood sauce, scallions and cucumber, it’s tasty!😎

🌶Boiled Duck Blood Curd ($168)🌶

🧄Supreme Starter Combo ($168)🧄

😋Overall (Taste, CP value, Environment, Service): 8/10
2022-01-19 323 浏览
我真係好鍾意食烤魚,之前幫襯過一次,不過已經係幾年前,今日再試下,其實味道都可以嘅,不過我覺得佢嘅調味好似冇之前咁講究,不過環境係幾好,坐得舒服,同舊同事傾咗好耐計,大約1.5小時,職員都好好禮貌,值得一讚
突然好想食北京填鴨就揀左佢服務唔錯係老牌高級點心館假期都有D午市客飯套餐但諗住難得放假就食好d單點點知野食太伏😢 大家千祈唔好俾佢呃左出黎仲見到好多人排隊🧐三星蔥黑胡椒包 $32完全唔熱辣辣冇汁爆出黎真係食得好安全😅胡椒味唔重包皮唔脆口只係見到個樣金黃色但質地同白包冇分別鎮江小排骨 $48擺盤已經唔靚 一堆堆細細舊仲好多汁hi係碟邊冷盤但係唔凍唔熱肉質勁柴東北蒸大餃子 $28終於食到應熱得熱既野仲出煙既但皮好厚菜肉比較清唔入味咬開亦見唔夠肉汁老北京烤鴨半隻 $188皮薄到穿晒醬跌晒出黎好Lao gao 鴨皮冇鴨油香最過份係連個鴨髀都係柴。。。茶錢 $13 / 位個鐵觀音好澀好似放左全日既茶葉再加返熱水沖熱咁全單加一服務費盛惠$354 二人但完全冇樣野係食得開心😞
突然好想食北京填鴨

咬開亦見唔夠肉汁

老北京烤鴨半隻 $188
皮薄到穿晒醬跌晒出黎好Lao gao
鴨皮冇鴨油香
最過份係連個鴨髀都係柴。。。

茶錢 $13 / 位
個鐵觀音好澀
好似放左全日既茶葉再加返熱水沖熱咁

全單加一服務費
盛惠$354 二人
但完全冇樣野係食得開心😞
2022-01-14 124 浏览
平時如果諗唔到去邊度食飯,就會去megabox開餐😆因為呢度實在有好多餐廳選擇,同時又唔使人逼人,正👍今日食咗位於13樓嘅漁牧,不得不提佢嘅環境真係超舒適,裝修靚,樓底高,勁闊落,私隱度又高,真係好適合約埋三五知己一齊嚟👍火熱香辣味烤清江魚揀咗清江魚,貪佢夠肉厚又唔多骨,魚表面煎香過,魚肉嫩滑,香辣汁唔會太辣,但勁香又夠麻,好過癮😋 仲有海帶同薯粉,索完汁再食,好好味😋😋青瓜拌海蜇青瓜爽脆,海蜇爽彈又厚身,配埋醋汁,好開胃👍麻辣腎片呢個腎片真心好好味,腎片醃過帶少少甜,同樣配咗青瓜,個汁酸酸辣辣,食到停唔到口😆魚湯浸生菜魚湯煲到奶白色,好清甜,生菜每片都好大塊,明顯係有用心揀過👍👍茘枝番石榴沙冰勁大杯,番石榴味幾出,唔會過甜,配烤魚一流👍青檸柚子冰味道清新,仲可以叫小甜,解辣啱晒😆

火熱香辣味烤清江魚

青瓜拌海蜇
青瓜爽脆,海蜇爽彈又厚身,配埋醋汁,好開胃👍

魚湯浸生菜

茘枝番石榴沙冰
勁大杯,番石榴味幾出,唔會過甜,配烤魚一流👍

青檸柚子冰
味道清新,仲可以叫小甜,解辣啱晒😆
2022-01-13 102 浏览
- 今日同朋友去九龍灣影聖誕燈飾,順便去埋Megabox睇戲同覓食,發現13樓原來開左好多餐廳同擺婚宴既地方。見到有間餐廳有酸菜魚,勁想食🤣,於是決定試下呢間漁牧😜!- 食物方面,我地叫左香甜爽口菜、青瓜拌海蜇、麻辣腎片同濃湯酸菜鯛魚。而飲品就叫左大荔枝番石榴沙冰同泰國椰青。- 我地叫既三個前菜好快就上齊啦,香甜爽口菜係由娃娃菜拌芝麻醬。平時食一啲拌芝麻醬嘅菜色,好多時食完面頭個層已經無哂醬,但係呢個唔會。佢每塊娃娃菜都充滿着芝麻醬,食到底都仲有醬。而且娃娃菜整得好爽口,一啲都唔會有淋既口感,真係要菜新鮮先可以做到。由於我係好鍾意食芝麻醬既,所以我超級鍾意🤣!- 青瓜拌海蜇同埋麻辣腎片都整得好好食,海蜇爽口,麻辣腎片好入味,兩個小食底部都有青瓜,同樣都超級好食,我地全部食清光🤣!- 而兩款飲品都好好飲,我朋友飲椰青,我飲大荔枝番石榴沙冰。個沙冰好有驚喜,裏面有一粒粒嘅荔枝果肉,好好飲之餘又唔會過甜。- 終於到重頭戲酸菜魚啦,酸菜魚裏面有海帶、粉絲同芽菜等等既配料。啲魚好爽口彈牙,個湯係酸辣既,令人忍唔住一啖接一啖咁飲。鍋裏面既所有配料都好入味。

2022-01-09 29 浏览
平時去mega box極少去到咁高層😂今次係附近行開又突然好想食酸菜魚,揾呀揾,估唔到咁近就有一間🎉呢間聽聞都幾出名,而且見到裝修都好靚,價錢公道,諗都冇諗就入咗去😆.🐟濃湯酸菜魚 $298今次配菜反而唔多,主要得芽菜同海帶,但湯底同魚片實在好正🤤超級多魚片,三個人食,食極都仲有咁,口感非常爽滑,暫時係食過最好食嘅酸菜魚🥰雖然冇得揀辣度,但個辣度應該大部分人都接受到☺️.🌶香烤清江魚 $298呢個就相反,好辣好辣,食得辣先好叫😂非常大條魚,魚嘅魚質雖然不及酸菜魚,但勝在更惹味香口😌配菜一樣唔太多,不過可能太多蛋白質,三個人淨係食魚都好飽好飽😍.💰人均消費: ~$250.🍽味道: 4/5🏙環境: 4/5‍👨🏼‍🍳服務: 4/5💧衛生: 4/5💰價錢: 4/5
🐟濃湯酸菜魚 $298
💧衛生: 4/5
💰價錢: 4/5
  • 酸菜魚
2022-01-08 52 浏览
今日同事帶左我去公司附近既Megabox呢間中菜食lunch,裝修風格好有氣派,座位闊落👍👍我哋叫咗前菜麻辣腎片($48),青瓜拌海蜇($48),主菜濃湯酸菜魚($288),兩杯飲品熱柑桔蜜同熱柚子蜜😙雖說係前菜但份量都唔少👍腎片爽口,滿滿既麻辣醬汁包裹住佢夠晒惹味😋青瓜拌海蜇酸酸may may味道清新,同樣爽口👍呢度既酸菜魚用上鯛魚,魚肉彈牙嫰滑,連魚皮都好彈牙!😱湯頭呈奶白色,味道鮮甜,酸味偏重,同平時食開麻味突出既酸菜魚感覺截然不同😯呢個lunch樣樣野都好好送飯,我同同事每人隊左一碗半飯🙈 下午返返公司做野果陣大家都勁眼訓😂我同佢都係咁話公司人少少,如果黎緊開年飯可以係呢度食就好🤣🤣

雖說係前菜但份量都唔少👍
麻辣腎片

腎片爽口,滿滿既麻辣醬汁包裹住佢夠晒惹味😋
青瓜拌海蜇
青瓜拌海蜇酸酸may may味道清新,同樣爽口👍
全份濃湯酸菜魚

濃湯酸菜魚
呢度既酸菜魚用上鯛魚,魚肉彈牙嫰滑,連魚皮都好彈牙!😱

2022-01-06
  • 麻辣腎片
  • 酸菜魚
2022-01-07 27 浏览
漁牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢依日係禁晚餐堂食嘅𝟮𝗻𝗱 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗱𝗮𝘆🥲 成個聖誕食咗好多餐西餐,係時候食下啲中式野🤣🤣 近近地去左𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅食。第一次去到𝗺𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝘅嘅𝟭𝟯樓,通常去到戲院果層就唔會再上去🤣 第一次去漁牧,餐廳面積好大,座位好闊落坐得好舒服,私隱度都幾高。麻辣腎片 🌶- 腎片唔太辣,每一片都大大件,滷水味比較重,好入味。有大量青瓜墊底🤣青瓜拌海蜇 🥒- 海蜇十分爽口入味,大大條且有麻油香!魚湯浸時蔬 🥣🥬- 魚湯清甜,啲菜都好新鮮❗️份量都幾多☺️招牌奇香味雞煲 🐥🐥- 雖然賣相唔係太吸引,但係份量都幾多❗️每人有成十舊雞🤣 肉質都幾鮮嫩,不過就唔夠辣🥲 店員亦都冇問我哋辣度,可能已經調好咗🤣 不過個人鍾意辣啲過癮啲😛😛泰國椰青 & 梅子冰 🥥🧋- 兩款飲品都唔錯。我自己揀咗椰青,好耐冇飲過啦😍 勁鮮甜又大杯❣️飲到最後都仲有🤣🤣𝗢v𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹服務都幾好。菜式唔錯但係冇咩驚喜。見到旁邊有幾枱都叫烤魚,下次嚟試吓先☺️ 仲想試吓佢哋其他辣嘅菜式🌶🌶🌶 ••••••••••📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox13樓5號舖📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗
漁牧 𝗙𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 & 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿 🥢

麻辣腎片 🌶

青瓜拌海蜇 🥒
- 海蜇十分爽口入味,大大條且有麻油香!

魚湯浸時蔬 🥣🥬
- 魚湯清甜,啲菜都好新鮮❗️份量都幾多☺️

招牌奇香味雞煲 🐥🐥

泰國椰青 & 梅子冰 🥥🧋

📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox13樓5號舖
📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝟻, 𝟷𝟹/𝙵, 𝙴𝚗𝚝𝚎𝚛𝚙𝚛𝚒𝚜𝚎 𝚂𝚚𝚞𝚊𝚛𝚎 𝙵𝚒v𝚎, 𝙼𝚎𝚐𝚊𝚋𝚘𝚡, 𝟹𝟾 𝚆𝚊𝚗𝚐 𝙲𝚑𝚒𝚞 𝚁𝚘𝚊𝚍, 𝙺𝚘𝚠𝚕𝚘𝚘𝚗 𝙱𝚊𝚢
餐茶揀咗桂花🌼清香帶少少回甘🥰麻辣鴨腎🌶鴨腎口感似瘦肉 ,3小辣程度,咸咸辣辣嘅鴨腎作為佐酒小食一流。涼拌海蜇😋細細個會叫海蜇做橡筋🤣爽彈又脆。呢個係用咗陳醋同少少辣油整😆💕又酸又辣好有四川風味魚湯浸菜心🥬菜心目測有半斤,份量好多,每條都甜✨魚湯煮成奶白色,甜甜地,一啲都唔腥😆麻辣烤魚🐟初嘗麻辣烤魚,集合麻,辣,川辣嘅味道。辣度恰到好處,香得黎但少少痺,未辣到流眼淚😆烤魚原條上,魚肉嫩滑,最欣賞底下嘅紅薯粉同海帶,兩款配料索曬湯汁,非常惹味😋椰青🥥新鮮椰青,好多水,清甜解辣
餐茶揀咗桂花🌼清香帶少少回甘🥰

魚湯浸菜心🥬
魚湯浸時菜

麻辣烤魚🐟

麻辣烤魚
最欣賞底下嘅紅薯粉同海帶,兩款配料索曬湯汁,非常惹味😋
紅薯粉

椰青🥥
新鮮椰青,好多水,清甜解辣
2022-01-03
桂花茶
麻辣鴨腎
涼拌海蜇
魚湯浸時菜
麻辣烤魚
紅薯粉
2022-01-05 28 浏览
九龍灣嘅商場多,餐廳種類都好多,同朋友去megabox行完街,佢就推介咗我嚟呢間餐廳食飯,朋友係好辣之人,我當然捨命陪君子!茗茶:香片$12麻辣腎片 $42呢個腎片無我想像中咁辣,厚度偏厚,口感爽口,少少辣會停留喺舌尖但又可接受範圍,口感爽脆!青瓜拌海蜇 $32青瓜同海蜇都好爽脆清甜!魚湯浸時蔬 $83個湯底好濃味,菜心好入味又爽甜!🌶🌶🌶火熱香辣味烤清江魚 $298Menu上有🌶🌶🌶,亦係全部食物入面最辣嘅,因為上菜後會一直加熱,所以食到後面辣度會不斷再增加!而魚下都有唔同嘅配料,建議鍾意食辣嘅你唔好錯過。荔枝蕃石榴沙冰 $36雖然我唔太鍾意蕃石榴嘅味道,但呢杯荔枝味重啲,所以我覺得味道都唔錯,而且食辣配沙冰好重要❗️黑糖竹蔗冰 $29雖寫有黑糖,但又唔會好甜,搭配竹蓆清熱又潤喉。

茗茶:香片$12

麻辣腎片 $42

青瓜拌海蜇 $32
青瓜同海蜇都好爽脆清甜!

魚湯浸時蔬 $83
個湯底好濃味,菜心好入味又爽甜!

🌶🌶🌶火熱香辣味烤清江魚 $298

荔枝蕃石榴沙冰 $36

黑糖竹蔗冰 $29
雖寫有黑糖,但又唔會好甜,搭配竹蓆清熱又潤喉。

• 荔枝蕃石榴沙冰
2022-01-04 29 浏览
山長水遠去MegaBox買完嘢,梗係要食埋飯先走啦。水牌上的餐廳雖然多,但食酸菜魚的就只有一間,一於去試下。裝修非常華麗,富中國風,座位闊落。打開餐牌,有很多選擇,雞煲、片皮鴨、烤魚等都有,不過今次目標是酸菜魚。濃湯酸菜魚($288)鯛魚片數量十分多,魚肉爽口魚皮彈牙而且無骨無腥味,我很喜歡這種魚的口感。大豆芽份量也不少,鋪滿碟底,另外還有酸菜、粉絲和海帶等,用料充足,毫不孤寒。不過如果大豆芽的份量和粉絲調轉就更開心,因為粉絲只得幾條唔夠喉。湯底清甜但稍為酸了點。青瓜拌海蜇($48)和麻辣腎片($48)兩個前菜都很好食。海蜇很粗,無異味;腎片雖然不麻又不辣但就好惹味,厚切卻不硬,拌碟的拍青瓜最出色,新鮮清脆。濃湯浸白菜仔($88)湯濃而不鹹,菜也灼得啱啱好。朋友叫了梅子冰($29),他說飲到底也好夠味。我點了椰青($36),很清甜,剛好中和那稍為過酸的酸菜魚。整體來說食材新鮮足料,辣度較溫和,酸度則太強烈。
麻辣腎片
濃湯浸白菜仔($88)湯濃而不鹹,菜也灼得啱啱好。
魚湯浸白菜
梅子冰
椰青
整體來說食材新鮮足料,辣度較溫和,酸度則太強烈。
2022-01-04
魚湯浸白菜
梅子冰
2022-01-04 30 浏览
🍴 熱騰騰的烤魚🍴早前都聽聞過漁牧,今次去開歡x天地順路見到Megabox有,即興入去試下!漁牧係走創新的京川滬風味路線,新派簡潔的裝修襯托住中式氣氛。烤魚係我今日最想試的,順帶點左幾個小吃!🥢火熱香辣味清江魚: 濃汁配上嫩滑的魚,香郁既辣汁熱辣辣,香料以辣椒、花椒、豆蔻、香葉、八角等等配製而成,辣得黎好惹味!魚本身做到去了腥味的功架,另外建議配埋薯粉食,簡直一流😃🥢麻辣腎片:用自家醬料撈埋,配上青瓜,腎片好腍身又入哂味!🥢青瓜拌海蜇:食落爽脆,搭配酸辣汁,味道比普通的做法較為獨特。🥢生津梅子冰:絕對係解喝之選,酸梅可解肥膩,又可keep住醒胃!🥢荔枝番石榴沙冰:荔枝與石榴兩者的香味相對地襯,沙冰飲落去更解辣! 🥢魚湯浸時蔬:清清淡淡配上這個蔬菜都幾好👍🏼

🍴 熱騰騰的烤魚🍴

🥢麻辣腎片:用自家醬料撈埋,配上青瓜,腎片好腍身又入哂味!

🥢魚湯浸時蔬:清清淡淡配上這個蔬菜都幾好👍🏼
漁牧🐠|九龍灣 奇香味雞煲 甜辣惹味 各款小食|🤣今日我同羊先生去左megabox 睇戲,所以就打算系megabox食完野就翻屋企。我地睇翻megabox 有咩食,原來megaxbox 高d既樓層都有野食,真系宜家先知。🤔今日天氣都幾凍,所以就想食d熱辣辣既野,我地就揀左13樓食烤魚同雞煲既餐廳。🐣雞煲真系冬天必食,熱辣辣,又夠惹味,仲可以打埋邊爐。不過我地今日無乜時間所以就甘當叫小菜甘食個雞煲就算啦。🐣奇香味雞煲如果當小菜甘食既話,分量就岩岩好,不過就覺得唔太夠喉,因為佢既味道真系唔錯。惹味,甜甜辣辣甘,辣既程度就對我黎講岩岩好。食完唔會覺得太重口味,比起其他餐廳既雞煲,佢多左一陣清新,食完唔會口乾。基本上一上枱,唔洗5分鐘就滾,甘就食得。🌶麻辣腎片雞腎片夠入味,好軟。麻辣味十足,又香又辣,味道都好多層次。食落都唔覺得有異味。佢仲配有手拍青瓜,夠曬清新。🥒青瓜拌海蜇尼個係另一款小菜。唔知有無人同我一樣都好鍾意食海蜇?今次既海蜇酸酸辣辣,不過辣味就比酸味更加出,好開胃。海蜇都好爽口,唔錯同樣有手拍青瓜係底,吸曬醬汁既味道。🥬魚湯浸時蔬魚湯比想像中鮮味,菜心都爽脆清甜,無渣,正常發揮~🥥
漁牧🐠
|九龍灣 奇香味雞煲 甜辣惹味 各款小食|

🐣奇香味雞煲

🌶麻辣腎片

🥒青瓜拌海蜇

🥬魚湯浸時蔬
魚湯比想像中鮮味,菜心都爽脆清甜,無渣,正常發揮~

🥥椰靑
椰青好清甜,解辣一流!

🍹荔枝番石榴沙冰
荔枝比番石榴既味道更加出,但真係好解渴,兩個味道配合得唔錯

2022-01-03 26 浏览
早排喺九龍灣嗰度睇戲,睇完戲之後,我地就去左食烤魚😜,餐廳位於13樓,而且裝修都以中式為主,有好多卡位所以都坐得好舒服😌烤魚有好多選擇,無論係味道或者係魚嘅種類,今次我哋叫咗個火熱香辣清江魚,另外仲叫咗兩個小食同埋一個菜,兩個人食剛剛好🙃火熱香辣味清江魚,有海量嘅芫荽,芽菜,花生喺條魚上面,份量都好大,仲有海帶+薯粉,雖然我哋揀咗火熱香辣味,但實際唔係話真係好辣,我哋都可以接受到✌🏻,至於呢個魚個肉質都好實淨,,好有口感,個魚皮有啲脆脆地,加埋啲辣汁簡直係Perfect match😉至於小食,我哋今次就揀咗麻辣雞腎同埋海蜇,味道都唔錯,下面仲有啲青瓜放底添,食食吓都係食唔停口😍食食吓,我哋都覺得有啲辣,所以我哋都叫咗椰青去解辣,椰子水好清甜,另外仲叫咗佢哋個菊花茶,菊花味好重,食完嘢最好飲番杯😉

2022-01-02 156 浏览
之前幾日天寒地凍,最適合食d熱辣辣嘅野暖下個胃,食燒魚就最適合啦!Megabox嘅哩間漁牧,聽個名都知道嚟到要食魚😂,當晚幾乎枱枱都有order烤魚,睇嚟系必食項目😆。中意佢從魚🐟嘅種類、到口味、配菜都可以自選,一定揀到最適合嘅口味❤️。我地就膽粗粗試咗最火辣🌶🌶🌶嘅火熱香辣清江魚(HKD298),上枱時哇一聲,因為條魚同個盤都超級大,份量真系好充足!魚肉經烤香後再放入,配菜包括蓮藕、土豆、薯粉、芽菜,再撒上滿滿芫荽,聞到已經食指大動。魚肉🐟處理得很乾淨,肉質厚實,湯底岩曬嗜辣🥵人士,最煮越辣越香,片片魚肉亦浸滿辣汁,最後個土豆片🥔真系好好味,薄切吸收湯汁精華!真系會食到出汗🔥。如果唔中意食辣哩款可能就唔岩你,不過唔緊要,還可以選擇蒜香、檸檬番茄、冇咁辣嘅酸辣味等等……小菜方面我最愛系青瓜伴海蜇(HKD48),青瓜🥒麻香味重,海蜇爽口彈牙,必食👍🏻!麻辣腎片(HKD48)香辣惹味,青瓜再次點睛👍🏻👍🏻。香甜爽口菜🥗(HKD32)有d驚喜,原來個爽口菜同芝麻醬溝埋都可以有火花,以後可以自己試下整喎😆。椰青🥥(HKD39)一定要點啊,因為食香辣魚好需要佢嚟解辣😆,青檸柚子冰🍋(HKD29)就

麻辣腎片(HKD48)香辣惹味,青瓜再次點睛👍🏻👍🏻。

椰青🥥(HKD39)一定要點啊,因為食香辣魚好需要佢嚟解辣😆,青檸柚子冰🍋(HKD29)就中規中矩啦!

哩度環境都算清幽,內裡裝修以深色為主,配以紅色點綴,感覺高雅,適合同親朋戚友👯‍♀️👯嚟聚餐。
  • 火熱香辣燒魚