2024-03-26 52 浏览
餐厅主打四川烤鱼、重庆手把串、特色手摇饮品,非常地道。餐厅空间好大,分咗上下两层,成班friend嚟食烤鱼绝对冇问题。适逢新春期间,餐厅每台都会送特色小龙虾🦞,都有10几只,虾肉实净,辣辣地,腌得好入味😝仲有虾条小食,虽然好多味精,但咸咸地越食越滋味。每张枱仲送咗一盒新春礼品,入边系几粒金莎朱古力,包装几特别,好有心思。烤鱼有三款鱼拣,清江鱼、江团鱼同海鲈鱼,我哋拣咗江团鱼,啖啖肉冇乜细骨就,鱼肉好滑好嫩。汤底就拣咗剁椒味,听个名觉得好特别,平时食烤鱼都好少有呢款汤底,一于试试佢!汤底酸酸辣辣,好重椒味,酸辣味比例啱啱好,好惹味!我哋仲可以免费拣3种配菜,我哋拣咗娃娃菜、莲藕、土豆片,份量都唔少,浸住个汤底食越食越滋味。另外叫咗其他火锅配料,田鸡份量好多,啖啖肉,一啲都唔韧。莴笋就好爽口。叫咗杯鸭喜香柠檬茶,同普通柠檬茶唔同,呢杯手摇饮品酸酸甜甜,用咗青柠去冲,好解渴。知鱼知乐 📍大围积信街1-15号瑞丰大楼地下B号舖

知鱼知乐
📍大围积信街1-15号瑞丰大楼地下B号舖