2006-02-10
最近愛上此店的麵, 二星期內食左4-5次!尋晚10點同男友唔知食咩好, 又走左去食菜飯, 男友叫左個"無錫骨", 呢個菜唔係第一次食, 今次比上次食既冇咁"鞋", 好食!而我就破例叫碟肥野黎食, "走油肉扣烤夫", 點知一食個扣夫,..... 有陣"縮" 味, 肥太子女唔知點算, 叫左個廚房出黎(佢唔係光頭老細),因為聽緊馬, 出黎時好不滿, 仲話一日賣好死多, 唔會壞既! (我明明睇到佢係雪櫃成大個膠盒到拎出黎整熱既!!)佢開頭唔肯自己試食, 咁我問佢, 係咪我覺得有陣味都要食先, 佢先肯試食, 食完仲話烤夫係咁既味喎! 仲話就算換碟"什錦烤夫" 都係咁既味架喇!!!我話唔係啵, 我前幾日食"什錦烤夫"都唔係咁既味!!!! 最後佢點肥太子女去叫光頭老細試食(由於前鋪後居, 老細係屋企賭緊馬), 老細話唔食, 如果個客唔鍾意既, 味換第二樣囉!!!最後死人地中海問我要咩, 我要左"糖X排骨", 唔係太好囉, D肉唔知叮左幾耐, 好"鞋口"!!今次都仲有樣野發現, 原來下午食LUNCH同夜晚既DINNER, 同一個價錢, 夜晚既份量多三份之一!!! 對面檯條友碟"獅子頭" 竟然有3個
今次都仲有樣野發現, 原來下午食LUNCH同夜晚既DINNER, 同一個價錢, 夜晚既份量多三份之一!!! 對面檯條友碟"獅子頭" 竟然有3個! 我地果2碟野D菜多到嚇死你!
點講都好, 呢D服務今時今日唔得架啦!!!
下次都唔係好想幫親!