2009-06-24 9 浏览
橫掂出開金鐘,當然要順便黎呢度獎勵下自己之前溫書溫得咁辛苦買左三件蛋糕,兩件拎返屋企,一件即刻食,而媽咪就叫左杯咖啡。Double milk chocolate : 有少少漏,但係好在唔會話一味死甜,朱古力味幾濃,而且中間有少少脆卜卜既野,增加左口感,唔錯。American cheese cake : 呢個真係好正!芝士味濃到化唔開,而且好滑,雖然一向鐘意硬身既cheese cake多d,但係文華呢隻係我最鐘意食既cheese cake,由細食到大都仍然覺得超好味,一次過比我食十件都冇完全難度 Raspberry mousse cake : 酸酸地幾好味,中間有少少白色既甜甜地既野中和左rasberry既酸,不過我又食唔出果d係咩 但係我嫌佢太濕,最底既海綿蛋糕好似吸左好多水咁,唔知係咪因為帶返屋企既途中令佢咁樣 ...... anyway 我都鐘意 cheese cake多d 至於咖啡方面,本來諗住試下,但係我都未食完件cake,媽咪已經飲晒 唯有等下次有機會再試下。呢個tea真係食得好滿足,多謝媽咪
橫掂出開金鐘,當然要順便黎呢度獎勵下自己之前溫書溫得咁辛苦

唯有等下次有機會再試下。
呢個tea真係食得好滿足,多謝媽咪