2023-09-12 85 浏览
我同朋友都系平日放假,谂住揾间cafe 坐下,见到呢间Cafe 有All Day Breakfast ,两个女仔谂住倾住计,食个All Day Breakfast Chill 下😍Monster All Day Breakfast 超级全日早餐 份量十足,有沙律菜、车厘茄、水提子、烟三文鱼、烟肉、肠仔、芝士大啡菇、炒滑蛋、茄汁焗豆、法式奶油餐包American all day breakfast 因为我唔中意食水果,所以拣左呢个American all day breakfast ,有烟三文鱼、烟肉、炒滑蛋、肠仔、芝士脆皮肠、车厘茄、芝士大啡菇、茄汁焗豆 、法式奶油餐包经典凯撒酱配烟熏三文鱼沙律烟三文鱼份量好多,啱埋中意食三文鱼嘅我😍Btw 两个女仔每人食一份All day Breakfast 已经好够,再食埋个沙律饱到上心口🙈🙈📍Studio Caffeine (庙街) 佐敦庙街284号地舖

American all day breakfast

经典凯撒酱配烟熏三文鱼沙律
烟三文鱼份量好多,啱埋中意食三文鱼嘅我😍

📍Studio Caffeine (庙街)
佐敦庙街284号地舖
2023-08-01