2018-08-20 240 浏览
约咗好耐冇见嘅闺蜜出嚟聚吓,所以想去坐得舒服食物又有质素嘅餐厅,上网呢到环境开扬,光线也很好,而且个特餐好吸引,有海鲜拼盘同埋白酒,价钱唔贵!于是决定嚟试吓!我哋茶餐、特餐每样叫了一套Share食😆白酒味道清新,容易入口,而且和海鲜非常配搭,连平时少饮酒既闺蜜都觉得好饮!海鲜拼盘:日本带子刺身、鲜虾、生蚝、鲜花螺片、圣子刺身样样都好新鲜,尤其日本带子配埋嘅秘制酱汁!正!牛油多士配炒滑蛋+ 烟三文鱼牛油多士配炒滑蛋+火腿粒不得不赞呢度嘅滑蛋真系做得非常之出色!好滑好有蛋香!牛油多士亦都非常松脆💓烧黑毛猪汤意粉个黑毛猪半肥瘦,烧到脆皮而且口感香滑多汁😍我同闺蜜都赞口不绝!意粉好有弹性, 汤底都好好味!香草鸡扒意粉鸡扒香嫩多汁,皮脂较少,大大件好足料,通粉分量比意粉多😜最后点埋杯餐饮,同闺蜜悠闲地慢慢倾下计就度过咗一个好开心嘅下午💕

我哋茶餐、特餐每样叫了一套Share食😆

海鲜拼盘:
日本带子刺身、鲜虾、生蚝、鲜花螺片、圣子刺身
样样都好新鲜,尤其日本带子配埋嘅秘制酱汁!正!

牛油多士配炒滑蛋+ 烟三文鱼

牛油多士配炒滑蛋+火腿粒

烧黑毛猪汤意粉

香草鸡扒意粉
鸡扒香嫩多汁,皮脂较少,大大件好足料,通粉分量比意粉多😜