2019-04-26 107 浏览
非常多人介紹既怪獸級all day breakfast, 可以話係我食過最高質素既一次,有多款選擇份量亦不同,我當然一試就嚟嗰Monster級啦一上枱視覺上已經非常震撼,滑蛋極香又嫩滑,可以話係all day breakfast最主要既一環。另外值得一提既係乾身得嚟又好似係炸既香口感,完全不會覺得油膩煙火腿質素不錯,大蘑菇烤得香口,黑松露薯蓉調味得宜,肉腸亦不錯,唯獨是提子及藍莓不夠新鮮,如果換上車厘茄可能效果會更好這裡飲品亦很有特色選擇亦多,我就叫左杯烤榛子朱古力,咖啡味香濃加上榛子既味道十分特別。喜歡all day breakfast同特色飲品既朋友值得一試