2022-06-07
🍜山長水遠嚟到荃灣,當然要食米線啦。今次想試雲家小鍋米線,平日下午茶時間黎到,好彩人流唔算好多,即刻有位坐🤣涼拌墨魚頭($43)比呢款招牌小食吸引咗過嚟,口感一流,食落好彈牙,美中不足係偏油,不過間吾中食一次,係絕對值得🤪🤪豬頸肉小鍋米線($48)見大家都推介豬頸肉,當然要試下拉😆48蚊仲包埋豬頸肉,份量都吾少,肥瘦 恰到好處,啱曬我呢啲想食少少肥,又怕肥嘅人🤭🤭 性價比高👍🏻叫左少辣,好彩吾太辣,食得好舒服🤪🤪下午茶加$3就有杯凍飲,好抵丫☺️ 會再回頭的😚😚📍雲家小鍋米線荃灣沙咀道328號328廣場地下G01舖#ktravelneat荃灣 #ktravelneat荃灣線 #ktravelneat米線 #ktravelneat推薦 #ktravelneat性價比up #雲家小鍋米線 #雲家 #荃灣美食 #荃灣米線 #米線關注組 #香港美食 #香港好去處 #荃灣食好西 #hkfoodiegirl #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodie
涼拌墨魚頭($43)
豬頸肉小鍋米線($48)
📍雲家小鍋米線
荃灣沙咀道328號328廣場地下G01舖