cafe idea,呢間我又愛又恨既餐廳,論環境,地方細,會安排到有咁逼得咁逼~論態度,長期full booking,態度好趕咁沒笑容~論食物,一流!足料,超高性價比既質素!我每次都book唔到夜晚,唯有排下午lunch,12點九到,排左四個字.....佢地個位真係會逼,呢張我等緊位影,到我地四人入去個陣,有位朋友被逼坐走廊,比人行過撞黎撞去,仲有,我地到先,因爲沒四人位,會不停放後面二人既入去...一人都可接受,但二人位格離就食完,都會選擇一有位吉先就fill左佢咁,望住後面既人都坐緊,不是味兒,而態度都好唔緊要,終于到我地啦叫左個牛勒條意粉,一個字,正,牛既香臊味好重,離遠既朋友都話聞到,肉質滑嫩不肥,一d酒味都沒,汁底好濃好勁既肉汁甜,意粉正常。但建議有興趣既朋友真係有時間先好去食,排得耐之餘態度都唔算好好,留意返,我地食食下大約2點到就lunch截單,食緊個陣都聽到好多食材lunch預左數,賣完就沒,可見佢地製作認真,唔會過於粗製濫做。
cafe idea,呢間我又愛又恨既餐廳,

論環境,地方細,會安排到有咁逼得咁逼~
論態度,長期full booking,態度好趕咁沒笑容~
論食物,一流!足料,超高性價比既質素!

我每次都book唔到夜晚,唯有排下午lunch,
12點九到,排左四個字.....

唔緊要,終于到我地啦