2021-12-28 555 浏览
🍔Boy n Burger🍔 📍:灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖⏰: 8:00am-10:00pm⭕️:現金、八達通、信用卡、Alipay餐廳點餐嘅形式好似美式漢堡店 裝修好搶眼 落地玻璃+特別嘅Baby logo👶🏻食物都係即叫即整熱辣辣 自助區有醬料、餐紙等提供 最好嘅係 如果你想飲飲料 你可以俾錢買一個杯 然後可以去自助區倒自己鍾意飲嘅飲品🙈無限refill☺️除咗有汽水之外 仲有梳打水、檸檬茶 店員最後會送上雪米糍 我哋今次試咗綠茶味🙈好滿足!📌入到去一定要打卡佢嘅吉祥物Bobby📸好q🤪-Cheese Burger- (配料有牛肉漢堡扒、芝士、生菜、番茄、洋蔥、自家製醃青瓜)🌜呢個包睇落冇咁靚 但係味道都唔差 芝士呈半溶既狀態 層次分明 漢堡扒好淋 有肉汁 食完會好飽 好邪惡好吸引🤣-Signature Chicken Burger-(配料有金黃炸雞腿、生菜、蕃茄、自家製醃青瓜、蛋黃醬同甜芥末)🌜份量超大 個口根本咬唔晒 個包有烘過 炸雞皮好酥脆 粉漿偏厚 好有層次感 炸雞腿肉質好嫩滑 肉味濃 厚身 估唔到咁大舊都可以唔鞋 好出色🤪我幾鍾意佢落咗蛋
🍔Boy n Burger🍔

⏰: 8:00am-10:00pm
⭕️:現金、八達通、信用卡、Alipay

📌入到去一定要打卡佢嘅吉祥物Bobby📸好q🤪

-Cheese Burger-
(配料有牛肉漢堡扒、芝士、生菜、番茄、洋蔥、自家製醃青瓜)

-Signature Chicken Burger-
🌜份量超大 個口根本咬唔晒 個包有烘過 炸雞皮好酥脆 粉漿偏厚 好有層次感 炸雞腿肉質好嫩滑 肉味濃 厚身 估唔到咁大舊都可以唔鞋 好出色🤪我幾鍾意佢落咗蛋黃醬 令到個包更加濃味冇咁干🤣

-K-pop Chicken-
🌜有驚喜 好似炮谷嘅炸雞粒 熱辣辣 雞肉都算嫩滑 細細粒好食😋

-Seasoned Crispy Fries🍟-
🌜外脆內軟 我哋叫咗厚身薯條 即叫即炸熱辣辣 脆卜卜 有鹹香味 搭配埋番茄醬食 好惹味熱氣🤣

#香港美食 #平民美食 #灣仔 #灣仔美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #boynburger #burger
2021-12-27