餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2021-07-11 52 浏览
🔹胡椒猪肚鸡煲 (午市放题) $88/位超级耐冇打过边炉!虽然呢排天气热,但都阻止唔到我去食!呢间餐厅嘅放题真系抵到傻咗!麻辣鸡煲、胡椒猪肚鸡煲、烤鱼同肉骨茶煲以上几款全部任食放题:午市$88/位、晚市$128/位火锅配料、汽水啤酒任饮,仲要免收加一OMG(想问老细咁平会唔会蚀本…)今次拣咗胡椒猪肚鸡煲放题~一眼望去有满满嘅胡椒粒、西芹、杞子等嘅配料本身都几钟意食猪肚同鸡,食落都胡椒味都几出!鸡嘅肉质都几嫩,如果再入味啲就更好!✨芝士豆腐(放题配料)本身对豆腐冇乜好感但打边炉呢款芝士豆腐真系好好食~里面口感嫩滑之余,仲有唔少嘅流心芝士真系会忍唔住一啖接一啖!同行嘅朋友不停encore呢样配料(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🔹蒜泥白肉 $56瘦肉肥肉比例各一半,蒜味好重好重食落味道有啲肉细个食嘅捞捞冷面食完之后个浸蒜味仲留喺个口入面成日都唔散ᶘ ᵒᴥᵒᶅ钟意食蒜、重口味人士可以试下!🔹干扁四季豆 $56几有镬气嘅小菜,食落仲有少少辣惹味之选,送饭一流(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)*✨为私心推介!
🔹胡椒猪肚鸡煲 (午市放题) $88/位
超级耐冇打过边炉!
虽然呢排天气热,但都阻止唔到我去食!
呢间餐厅嘅放题真系抵到傻咗!
麻辣鸡煲、胡椒猪肚鸡煲、烤鱼同肉骨茶煲
以上几款全部任食放题
午市$88/位、晚市$128/位
火锅配料、汽水啤酒任饮,仲要免收加一OMG
(想问老细咁平会唔会蚀本…)
胡椒猪肚汤煲

今次拣咗胡椒猪肚鸡煲放题
一眼望去有满满嘅胡椒粒、西芹、杞子等嘅配料
本身都几钟意食猪肚同鸡,食落都胡椒味都几出!
鸡嘅肉质都几嫩,如果再入味啲就更好!

✨芝士豆腐(放题配料)
本身对豆腐冇乜好感
但打边炉呢款芝士豆腐真系好好食~
里面口感嫩滑之余,仲有唔少嘅流心芝士
真系会忍唔住一啖接一啖!
同行嘅朋友不停encore呢样配料(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
蒜泥白肉

🔹蒜泥白肉 $56
瘦肉肥肉比例各一半,蒜味好重好重
食落味道有啲肉细个食嘅捞捞冷面
食完之后个浸蒜味仲留喺个口入面成日都唔散ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
钟意食蒜、重口味人士可以试下!

🔹干扁四季豆 $56
几有镬气嘅小菜,食落仲有少少辣
惹味之选,送饭一流(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

*✨为私心推介!
胡椒猪肚汤煲
蒜泥白肉