2023-02-24 174 浏览
放題最好嘅就係乜都有得食,多款菜式任君選擇👍餐廳採用q r code落單,但係仍然有自助區, 自助區有凍海鮮,飲品,甜品刺身種類都多,不過我今日想食啲熱食同燒物黃金蝦: 顧名思義係芝士焗蝦, 芝士能做到拉絲的效果刺身全採用厚切,再加上都係用腩嘅部位,所以刺身特別鮮甜肥美❤️而且赤海蝦蝦頭係有膏嘅, 極度鮮甜雞軟骨串: 鹽燒嘅雞軟骨特別脆口,再配檸檬汁酸酸鹹鹹配在一起😝餐廳勁多甜品: 餐廳有各類甜品例如豆腐花,芝士蛋糕,芒果布甸, 但我最愛都係食雪糕, 有haagen Dazs同不同口味燒烤羊鞍: 食落口浸浸濃郁的羊味,再配子孜然粉味道層次提升👍芝麻雞翼: 炸得脆口但仍能保持肉質鮮嫩天婦羅炸物炸粉,薄薄的一層炸粉, 令你感覺不肥膩乳鴿: 做到很脆的效果,而且 肉質一啲都唔係鞋口牛油煮蜆: 湯底十分香濃再配大大隻脹卜卜的蜆
放題最好嘅就係乜都有得食,多款菜式任君選擇👍

刺身種類都多,不過我今日想食啲熱食同燒物

黃金蝦: 顧名思義係芝士焗蝦, 芝士能做到拉絲的效果

芝麻雞翼: 炸得脆口但仍能保持肉質鮮嫩

天婦羅炸物炸粉,薄薄的一層炸粉, 令你感覺不肥膩

乳鴿: 做到很脆的效果,而且 肉質一啲都唔係鞋口

牛油煮蜆: 湯底十分香濃再配大大隻脹卜卜的蜆