2019-07-31
今日同朋友來食觀塘駱駝漆大廈3座11樓嘅台式餐廳,第一次上呢座大廈食台式嘢,地方好就腳。呢度店員都好nice,店員同客人介紹加32蚊就會有10樣小食無限添食,有辣有五辣,有素有肉任均選擇。我地total叫做8樣小食,每樣味道都好五錯哦,特別是溏心皮蛋,32蚊可以試到8樣高汁超值。推薦大家要加32任食小食。招牌紅燒牛肉,食臺灣o野我比試麵食,呢個好合我口味,有嚼勁,有小麥為的麵食是我的最愛,另外值得讚的是紅燒牛肉非常軟熟,好入味,肥瘦剛剛好,分量都幾多,因爲太味道,我幾乎食完所有牛肉,哈哈哈....... 同埋個湯底五會似外面ge味精,呢度湯底好夠味道,但不會好味精味道,起碼我地食完都不會口渴。五月星拌麵,麵同湯麵個質地一樣好味道,好多料,賣相也非常可口。試管鹽酥菇,第一次試鹽酥菇,好好味呢!!下次會在來食,熱辣辣整起,好酥香,點泰式酸辣醬一起食,更加開胃好味。