2017-07-05
火鍋放題通常都常都會有刺身任食,但呢間牛之鍋仲有埋極多炸物同即叫即製既甜品任食,性價比絕對高喔!😆肉類質素唔錯,牛肉油脂分佈平均,而且肉質都嫩滑。海鮮選擇亦有驚喜😂,有大大粒既廣島蠔😍,絕對係encore之選。配料係出面任拎,各款蔬菜各適其適,k食左好多南瓜,極甜😂。當然唔少得用響鈴索下汁先啦,間唔時增下肥又有咩所謂呢🤗。火鍋選擇多,日式料理同樣都唔錯😂。基本上k已經橫掃左張炸物紙,有一口芝士、榴槤炸彈(呢隻正到一個點😍😍,榴槤蓉是不少的喔)、炸蠔同芝士年糕等!如果唔係要留肚食甜品,真係要瘋狂啪!!另外值得一讚既係壽司同手卷既size😂,幾的骰,岩哂想試哂咁多款又怕飽左既你。當然要留返個版面比甜品區!!通常放題既甜品係杯杯雪糕/雪米糍,但呢度竟然有即叫即製既甜品!!重點推介抹茶芭菲,做得一d都唔hea😝,一層抹茶雪糕、一層可可脆脆、一層cream、一層綠茶啫喱!抹茶雪糕仲帶有甘香,唔錯。另外,窩夫又係必點的,同雪糕一齊食,冷熱交融既感覺無得輸。仲有班戟,分別有芒果同榴槤,但班戟既cream就較多,感覺榴槤不夠喉呢。仲有仲有榴槤甘露同楊枝甘露!呢間放題既甜品選擇多到一個點,岩哂甜品控黎回
當然要留返個版面比甜品區!!通常放題既甜品係杯杯雪糕/雪米糍,但呢度竟然有即叫即製既甜品!!重點推介抹茶芭菲,做得一d都唔hea😝,一層抹茶雪糕、一層可可脆脆、一層cream、一層綠茶啫喱!抹茶雪糕仲帶有甘香,唔錯。另外,窩夫又係必點的,同雪糕一齊食,冷熱交融既感覺無得輸。仲有班戟,分別有芒果同榴槤,但班戟既cream就較多,感覺榴槤不夠喉呢。仲有仲有榴槤甘露同楊枝甘露!呢間放題既甜品選擇多到一個點,岩哂甜品控黎回下本。