2015-03-15 6865 浏览
因為一早訂左位,所以去到可以直接入坐吾洗等 Bistecca既lunch semi-buffet,絕對係大胃王恩物~Buffet既選擇有不少,數埋都有廿幾款菜色,可能係以前菜為主,所以當中多數係蔬菜類。。。當然對於肉食動物既我黎講蔬菜又點會滿足到我呢?至熱之選:Parma Ham配蜜瓜其他既例如:Mozarrella Cheese&Tomato、Mushroom、焗甜薯、泰式柚子沙律。。。都係吾錯既選擇。至於水果盤選擇雖然比較普通,都係西瓜、蜜瓜、奇異果、橙等生果,不過勝在夠新鮮,可以清下腸胃。最後當然吾可以少得甜品啦!cheesecake、chocolate brownie、apple crumble等等。若果吾係食到太多既話,真係吾需要再額外叫個Main。因為餐廳會不斷refill食物,而且有部分會fill新菜色出黎,剩係每樣都試啲都就已經夠滿足lol以$138價錢可以任食Semi-Buffet黎講,呢個價錢係幾抵,尤其喺中環區,仲要食物質素都OK既就更加少,所以就算係閒日都會有好多附近返工既朋友,訂位成班一齊食晏!打算過黎食lunch既朋友記得訂位哦~
因為一早訂左位,所以去到可以直接入坐吾洗等

當然對於肉食動物既我黎講蔬菜又點會滿足到我呢?
至熱之選:Parma Ham配蜜瓜

Desserts