2023-07-15 159 浏览
星期五晚同朋友放工食飯,唸住食下串燒🍢同飲下beer happy hour! 串燒堂環境闊落,坐得幾舒服。侍應好nice!絕對係加分位。而且有好多款特色串燒,日式、港式同川式。岩晒咩都想試既我!梅酒梳打 $98梅酒梳打絕對一叫。我唔太飲得,都覺好易飲口,唔會純酒精味,酸酸甜甜。岩女仔飲🫒🥃 而且好大杯。雞皮墨魚滑、牛油果豚肉、雞軟骨都係我認為必點。👍🏻豚肉既油脂配埋牛油果入口即融,我地encore 左幾次。雞皮墨魚滑,外皮燒到脆卜卜。入面既墨魚滑好juicy,仲有一粒粒墨魚,好有咬口🐙。雞軟骨唔會太細粒,比出面果啲相比,一啲都唔乾爭爭。貪新鮮叫左提橙。粒橙色野同食緊雞蛋黃一樣,冇咩特別。啲白色雞組織好似食香口膠咁😢 對我里講唔洗專登叫。啲蔬菜類串燒都燒得好甜同野味。好juicy. 唔想齋食肉,絕對可以叫蔬菜串燒。燒生蠔超爆汁。啲蒜頭唔會搶咗蠔既鮮甜味。都可以一試。想飽肚啲叫左燒飯團。明太子醬爆多,粒粒飯都被明太子醬覆蓋住👍🏻 好似食緊日式版煲仔飯,有飯焦!我地4個人,每人一杯野飲同叫左30串燒加小食都係人均$296。絕對抵食,食到好飽👍🏻 性價比高。一定會再返里!

梅酒梳打 $98
梅酒梳打

雞皮墨魚滑、牛油果豚肉、雞軟骨都係我認為必點。👍🏻
牛油果豚肉燒

豚肉既油脂配埋牛油果入口即融,我地encore 左幾次。

提橙

燒秋葵&  翠肉瓜
勁蒜茄子

勁蒜  &  芝士燒蠔

燒生蠔超爆汁。啲蒜頭唔會搶咗蠔既鮮甜味。都可以一試。

威士忌梳打
味醂魚乾