2021-07-07 22 浏览
同朋友慶祝生日,諗咗好耐唔知食咩好。 剛剛見到有朋友post 吃飯相,淨睇相也超吸引,再問之下知道餐廳更做緊優惠。 只要在餐廳社文平台like 及在入座前俾店員睇,就可有午餐買一送一優惠。 可以慳成半咁抵,冇理由唔去食✌️門口夠濶,就算人多等位也不會太焗促。在枱旁已貼上一個燒烤小貼士,只要跟著就可燒出美味食物。 先送上一大份特色燒物,熟成M5和牛西冷丶鮑魚丶拉絲芝士雞丶比目魚丶味醂魚乾丶豚肉丶韓風瓷壼醬油牛肋肉,再來一盤五色剌生盛合。 全部肉質就十分正,一食就知高質貨。 刺生蝦十分大隻,蝦頭爆膏,蝦肉爽脆又新鮮。 每次柯打也是把肉整齊放入盤內,再把每一盤肉叠起放成一棟,原楝放在枱上,可以方便食完一盤再一盤,感覺較衞生。食物種類十分多,又可選擇原味丶法式或醬油,風味各有不同。真的抵食,性價比較高,趁著餐廳仍有咁抵promo ,已諗定下次要再嚟食多一次。
門口夠濶,就算人多等位也不會太焗促。

在枱旁已貼上一個燒烤小貼士,只要跟著就可燒出美味食物。

刺生蝦十分大隻,蝦頭爆膏,蝦肉爽脆又新鮮。

食物種類十分多,又可選擇原味丶法式或醬油,風味各有不同。