2023-08-22
於旺角開業大約三個月嘅韓國燒烤,環境都幾乾淨舒適,服務態度不錯。如果唔係太忙而客人又想,店員仲會幫客人燒埋添。我地一行四人揀左120分鐘任食海鮮刺身任食放題,選擇都真係幾多。而家每四位就會送原條浦燒鰻魚,真心大條,燒起上黎仲要好香好好味,大推🙌🏻淨係肉類都有成20款,自己特別喜歡美國安格斯下肩胛肉/韓式牛肉/韓式牛肋骨/澳洲草飼黑安格斯封門柳·牛板腱·牛頸脊/薄切牛脷/薄切五花腩(夾生菜加埋蒜片食🤤)海鮮我喜歡海墨魚/八爪魚/墨魚咀/扇貝/帆立貝/白蜆/海虎蝦/青口。有部份我地仲放入蘿蔔湯度一齊燒,半邊爐形式😆連小食都絕不欺場,特別推薦野柚子單骨雞翼同泡菜煎餅(勁香脆🤤)仲唔夠?仲有刺身比你揀!有汽水啤酒任飲,有部分特色飲品就要加錢嘅,但任飲嘅選擇其實已經好夠。每個月都有不同優惠,而8️⃣月份就有韓國雪條任食🙌🏻仲有爆谷任食呀!
仲唔夠?仲有刺身比你揀!