2023-06-27
呢日同事話想食燒肉,諗起尖沙咀呢間牛魔,據聞佢嘅牛質素好,環境好坐,set lunch 又幾抵食。我哋兩個人點咗係燒肉自選定食(七款盛)同Set B 牛魔燒肉盛合share食。每份定食包咗前菜,沙律同湯。前菜係中華沙律,入面仲有芝麻醬汁調味,入口好清新。 燒肉自選定食(七款盛) ($246) – 包括牛、雞、豬等,當中牛嘅肉質真超正,牛味濃郁。就算其他肉類,雞同豬同樣高質,份量亦好多,性價比好高。 Set B 牛魔燒肉盛合 ($246) - 呢個要推介俾鍾意和牛嘅朋友,入面有多個不同部位嘅牛肉,包括A4和牛霜降、澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹、澳洲和牛五花、和牛牛肩肉同厚切和牛舌。各部位嘅牛入口即溶,真心好味,絕對大滿足。除咗燒肉之外,餐廳亦有丼飯、烏冬、冷麵及小食提供。環境舒適,性價比極高嘅一間燒肉店。