2022-10-23
性價比超高任食放題❣️ 二鍋頭 (尖沙咀)#放題#雞煲#尖沙咀美食#二鍋頭#羊腩煲咁呢間舖頭都係朋友介紹💁🏻♀️嘩超抵食😂咁我就同佢去咗食發現真係好抵食❣️📋首先佢就係120分鐘任食火鍋 ,有三個價位,分別係$218、$258、$318。比較特別係仲可以任叫”鍋 “🔸二鍋頭惹味雞煲🔸火焰鴛鴦鴨煲🔸黑椒豬手煲🔸羊腩煲(+68/位)🌟以上所有煲,食完都可以再無限量叫!📋我就揀咗$258再加$68食羊腩煲。▫️首先我就試咗佢個羊腩煲先 🌟推介🌟羊腩配上雙冬,枝竹,韭菜等,配料豐富。枝竹所得好入味🤤羊肉份量多🙌🏻羊肉連皮帶骨,最重要係羊肉冇乜羶味❣️再配上腐乳醬,好出色!▫️雞煲 -一上台已經散發著濃郁的香味,我哋就揀咗中辣,個醬汁好出色👍🏻👍🏻又香又麻佢雞肉都非常入味,但略嫌雞肉唔夠滑。(由於我同有人食完個羊腩煲其實已經有七成飽,所以個雞煲就叫咗佢半份,但佢半份分量都好多)🥲本身仲想試埋另外嗰兩個煲,但係太睇得起自己食量😂已經食唔落,所以急急腳叫埋個放題火鍋▫️放題火鍋 (有九款湯底可以選擇) -我就揀咗胡椒豬肚雞湯,湯里濃中帶清,有濃郁的胡椒香氣。💁🏻♀️呢個價位有得任食安格斯牛肉,鵝腸,白鱔片,羊卷
#放題#雞煲#尖沙咀美食#二鍋頭#羊腩煲
比較特別係仲可以任叫”鍋 “
🔸二鍋頭惹味雞煲
🔸火焰鴛鴦鴨煲
🔸黑椒豬手煲
🔸羊腩煲(+68/位)
🌟以上所有煲,食完都可以再無限量叫!
📋我就揀咗$258再加$68食羊腩煲。
▫️首先我就試咗佢個羊腩煲先 🌟推介🌟
▫️放題火鍋 (有九款湯底可以選擇)
💁🏻♀️呢個價位有得任食安格斯牛肉,鵝腸,白鱔片,羊卷肉,帆立貝,活海蝦,花枝片,,海蜆等等🙌🏻
自助區仲有好多款蔬菜再加丸類。飲品可供選擇種類繁多。仲有木里甜品同烏冬、出前一丁添!
💘排隊大約等咗半個鐘,建議成班人嚟食,咁就可以試曬唔同鍋。
🏘其實我去食嗰陣成間舖都坐滿人,但佢自助醬料區keep住一直好乾淨👍🏻
❗設有+1服務費
🤵🏻🤵🏻♀️ 上菜速度好快,雞煲上嚟嗰陣有幫我哋攪勻。