2023-12-28
今日接阿女興趣班落堂諗住係附近搵外賣🥡買返屋企食,知道虹橋一帶好多小店,行到去青棉徑見到有間Burger店*貓毛*,即刻去睇餐牌落Order先🍔貓霸漢堡貓毛嘅招牌菜貓霸漢堡,漢堡嘅餡料好豐富,麵包有烤焗過,外層脆,2塊好厚即日製作既牛肉漢堡扒,再夾埋一塊超超超勁厚既厚切菠蘿,醬汁加埋生菜🥬製成。一打開張包裝紙嘅時候,真係嘩一聲😵真係好有份量,個漢堡大過我手掌🖐️2塊牛肉漢堡都煎得好香脆又香口,啖啖肉汁超juicy 。🍔加菲漢堡 雙層芝士豬肉加配芝士生菜再加將軍醬嘅漢堡麵包有烤焗過,外層脆 豬肉漢堡嘅口感比較結實,肉感重,份量多,漢堡中間有少量黑胡椒,少少少🤏辣好惹味,配搭芝士加上主打嘅將軍醬恰到好處,同豬肉配合得天依無逢。🍟薯餅及薯條🍟炸得出色 凍左亦好脆口,又唔會太多油👍🏻🧋凍香港人朱古力及貓毛熱朱古力👍🏻👍🏻👍🏻60%嘅朱古力,飲起嚟好滑好濃味貓毛真係勝價比極高嘅小店,價錢親民貓毛地址:屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖#hkig #hkigers #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #foodie #tuenmun#hairofcat #貓毛
🍔貓霸漢堡
貓毛嘅招牌菜貓霸漢堡,漢堡嘅餡料好豐富
2塊牛肉漢堡都煎得好香脆又香口,啖啖肉汁超juicy 。
🍔加菲漢堡
雙層芝士豬肉加配芝士生菜再加將軍醬嘅漢堡
麵包有烤焗過,外層脆
🍟薯餅及薯條🍟炸得出色 凍左亦好脆口,又唔會太多油👍🏻
🧋凍香港人朱古力及貓毛熱朱古力
👍🏻👍🏻👍🏻60%嘅朱古力,飲起嚟好滑好濃味
貓毛真係勝價比極高嘅小店,價錢親民
貓毛
地址:屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖
#hairofcat #貓毛 #漢堡包 #屯門美食 #隱世小店