2024-04-02 416 浏览
🎈貓毛個招牌類似霓虹燈,再配上貓貓佔領星球既Logo,加上幾個燈泡,好有懷舊風。🎈餐牌有漢堡,有飯食,仲有串燒同煮蜆,食物幾多元化。🎈環境有格調,店員禮貌地邀請怕悶可以先掟鏢等。✨加菲漢堡漢堡中的兩塊豬肉,燒得恰到好處,略帶焦香,肉質鮮嫩,每一口都能感受到豐富的肉汁在口中四溢。豐富的口感下亦顯示出漢堡師之精湛烹調技巧。雙層芝士也是亮點之一。香滑的芝士在口中融化,與豬肉的醇厚口感互相融合,帶出一種難以言喻的美味。✨貓霸兩大塊牛肉煎得金黃,表面微微焦脆,內裡卻保持多汁。每一口咬下,都能品嚐到牛肉的純粹美味與肉汁的豐沛。配搭鮮嫩多汁的菠蘿片帶來一絲清新與甘甜,它與牛肉的濃郁完美平衡,創造出了一種奇妙的熱帶風味。還有蜜糖芥未醬,醬料甜而不膩,帶有點點辛辣感,不僅豐富了漢堡的口味層次,更在香甜中隱藏著微妙的提味效果。✨貓毛朱古力朱古力出奇地順滑,有著一股淡淡的可可香氣,甜度適中,非常適合朱古力愛好者。✨香港人朱古力(60%朱古力)另一款更偏向成人口味,它含有60%的可可成分,味道濃郁,帶有明顯的苦味和深邃的果香。可可濃度剛好能夠平衡朱古力的甜與苦,沒有過多的糖分遮掩,可可的純粹風味得以完整地展現
🎈餐牌有漢堡,有飯食,仲有串燒同煮蜆,食物幾多元化。
🎈環境有格調,店員禮貌地邀請怕悶可以先掟鏢等。
✨加菲漢堡
✨貓霸
貓毛朱古力

✨貓毛朱古力

✨香港人朱古力(60%朱古力)
另一款更偏向成人口味,它含有60%的可可成分,味道濃郁,帶有明顯的苦味和深邃的果香。可可濃度剛好能夠平衡朱古力的甜與苦,沒有過多的糖分遮掩,可可的純粹風味得以完整地展現。
貓毛朱古力
  • 加菲漢堡
2024-03-30 240 浏览
景峰這邊向來都多餐廳,今次試這間外賣漢堡店,位置很近景豐站,過條隧道就到~漢堡包的價錢幾街坊價,便宜的款式$3x就有交易。聽到前面的大隻佬客人都是點貓霸,於是我又跟下風😂😂3個人吃,點了3個包配2個餐。跟餐加$15 ,朱古力要再補多少少錢。貓霸$57有兩大塊牛肉、菠蘿和菜,菠蘿好甜好好味,牛肉勁juicy,配蜜糖芥末醬好夾。個包勁大個,難怪前面個大隻佬客人都點這款!加菲漢堡$55有兩大舊豬肉、芝士配將軍醬,平時很少吃豬肉漢堡,今次吃的豬肉不嚡口幾多肉汁,對女士來說份量有點多。辣雞堡炸雞扒配秘製辣醬,個秘製辣醬真的很勁,我覺得好辣😂不過屋企人吃得辣就覺得好惹味,炸雞扒幾Juicy, 雞皮炸得好脆口,整體都好食。「香港人」朱古力(60%朱古力)(下圖右邊深色啲個杯),跟餐加$22朱古力好濃勁好好味,推薦喜歡朱古力飲品的人一定要試。伯爵奶茶朱古力,跟餐加$14好香奶茶味,茶味偏重,有朱古力味但不甜的,幾好飲!薯條雖然拎到回家已經有點淋了,不過還可以接受!薯條有落黑椒碎的~原來可以要求店員幫手切開個包😳😳,勁方便share嚟食。見到有客人是WhatsApp落訂單(4個貓霸),然後再拎,省卻等候

貓霸$57

加菲漢堡$55

辣雞堡

朱古力好濃勁好好味,推薦喜歡朱古力飲品的人一定要試。

伯爵奶茶朱古力,跟餐加$14
好香奶茶味,茶味偏重,有朱古力味但不甜的,幾好飲!

原來可以要求店員幫手切開個包😳😳,勁方便share嚟食。見到有客人是WhatsApp落訂單(4個貓霸),然後再拎,省卻等候時間。
2024-03-27
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
  • 貓霸漢堡
2023-12-25 1047 浏览
虹橋一向都係屯門區隱世美食集中地🕵🏻有好多好多唔同類型既小店都集中曬係度💗平時好小行到虹橋咁入 今日漫步散下步👣就見到貓毛 主要賣手打漢堡好似唔錯 🐱附近仲有好多貓貓 邊等burger 邊玩🐈外賣回家 🥡🍔加菲漢堡手打漢堡每層120克 足足有四安士!有兩層豬肉漢堡 即係八安士!勁fatfat 🐷 沙鍋咁大個🍔仲大過我個拳頭👊🏻🍔煙肉堡豬肉漢堡,煙肉,特濃洋蔥忌廉醬🧅雖然煙肉堡相比下得單層 好似無咁豐富咁😂但有煙肉再加特濃洋蔥忌廉醬 一啲都唔輸蝕🥓🍟+$15轉套餐可以揀薯條🍟/薯餅再加drinks🥤薯條薯餅都加左🍟(忍唔住偷食幾修)·伯爵茶朱古力伯爵茶同朱古力比例50/50🍫• 日本金啤🐿🍃 小店小店 我愛小店🫶🏻小店一樣好出色 超足料 往往付出嘅誠意 都over 佢應有的💗手打漢堡 食得出當中既心機 即叫即整 🔥兩個靚女小店員都勁nice 🫶🏻📍貓毛 屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖

🍔加菲漢堡

🍔煙肉堡
豬肉漢堡,煙肉,特濃洋蔥忌廉醬🧅

🍟+$15轉套餐
可以揀薯條🍟/薯餅再加drinks🥤
薯條薯餅都加左🍟(忍唔住偷食幾修)

·伯爵茶朱古力
伯爵茶同朱古力比例50/50🍫

• 日本金啤

📍貓毛
屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖
外卖送餐
  • 伯爵茶朱古力
2024-05-14 32 浏览
見到好多人都話好好食,今日終於有機會試店員話貓霸同貝羅菇漢堡最好賣試左貝羅菇漢堡 49蚊,加15蚊跟餐薯餅加可樂認真呢個價錢真係冇得頂仲要嘅質素都好高,個包有焗過,牛肉仲好Juicy 個黑松露醬好明顯係自己整嘅,非常濃郁,作為黑松露愛好者,依個醬值90分以上CP值好高,一定有返頭
見到好多人都話好好食,今日終於有機會試
店員話貓霸同貝羅菇漢堡最好賣
試左貝羅菇漢堡 49蚊,加15蚊跟餐薯餅加可樂
認真呢個價錢真係冇得頂
仲要嘅質素都好高,個包有焗過,牛肉仲好Juicy
CP值好高,一定有返頭
貝羅菇菇漢堡
貝羅菇菇漢堡
2024-05-01 27 浏览
💙貝羅菇漢堡大大塊磨菇,一咬好香菇味,好夾個黑松露醬,成個配搭一流🤤🤤 跟餐可以配薯條,係粗薯條,個人好鍾意☺️💙貓霸漢堡有兩大塊漢堡肉,夾一塊菠蘿,中和一下肉汁既味道,跟餐配左薯餅,外脆內軟,碎碎既薯粒幾香👍🏻💙OREO朱古力奶昔呢杯有OREO,想像到既OREO甜味,但唔會死甜,奶昔口感唔錯!💙香港人朱古力超濃郁既朱古力,少少偏苦,鍾意食黑朱古力既人一定要試下,難得有一間小店飲到咁濃既朱古力🍫🥰🥰
💙貝羅菇漢堡

💙貓霸漢堡

💙OREO朱古力奶昔

💙香港人朱古力

2024-04-20 30 浏览
屯門巨型足料漢堡包🍔貓霸漢堡套餐 $57份量爆棚嘅漢堡一啖真係咬吾晒!有兩大塊牛肉🥩菠蘿🍍蜜糖芥茉醬🍯配搭一流無得輸,牛肉同菠蘿都燒過夠晒惹味,一口咬落去肉汁juicy超好味,再加上蜜糖芥茉醬簡直完美嘅組合!🍔丼丼肥牛漢堡 $47超多肉嘅一個漢堡!入面全部都係牛肉同肥牛 唔同口感嘅肉撞埋一齊 層次感即加up🆙再配上惹味嘅將軍醬 真係食吾停~加$15轉套餐 包括薯餅或原味薯條,及飲品一杯全部都係新鮮熱辣炸出嚟!薄荷朱古力 (+$12)Oreo未古力沙水 (+$14)最出名嘅就係朱古力!薄荷朱古力薄荷唔太濃,唔會好似牙膏味碎碎嘅Oreo沙冰夏天飲酒透心涼解渴~可以WhatsApp 落定單貓毛 (屯門)屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖
屯門巨型足料漢堡包

🍔貓霸漢堡套餐 $57

🍔丼丼肥牛漢堡 $47

加$15轉套餐 包括薯餅或原味薯條,及飲品一杯
全部都係新鮮熱辣炸出嚟!

薄荷朱古力 (+$12)
Oreo未古力沙水 (+$14)
最出名嘅就係朱古力!
薄荷朱古力薄荷唔太濃,唔會好似牙膏味
碎碎嘅Oreo沙冰夏天飲酒透心涼解渴~

可以WhatsApp 落定單

貓毛 (屯門)
屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖
2024-04-16 19 浏览
最近有住係屯門嘅朋友介紹虹橋有一間好好味嘅🍔🍔身為漢堡迷嘅我一定唔會錯過~~1見到個招牌就覺得好特別好搶眼🤍🤍我同朋友點咗兩個餐 漢堡包份量驚人🙀食咗八成都已經覺得好夠飽~🐱貓霸 $57 漢堡主要特色搭配左牛肉、菠蘿、蜜糖芥茉醬。呢個組合創造左一種獨特嘅味道平衡,十分推薦大家去試🤩🤩牛肉質地嫩滑多汁,一食落就感受到好濃郁嘅肉香口感,並且同菠蘿&蜜糖芥末醬汁非常之夾🫶🏻🫶🏻🦁加菲漢堡 $55 呢款漢堡配搭咗豬肉,芝士以及將軍醬。豬肉烤得好出色,香口多汁,肉汁非常之Juicy,再配埋濃郁嘅芝士&將軍醬襯托,令口感更加豐富~~套餐可以揀薯條或者薯餅 堂食熱辣辣 兩樣都好香脆🍫貓毛朱古力 係佢哋嘅店舖首選推介口味 好軟滑嘅口感 甜度亦都適中 啱晒鍾意飲朱古力嘅我🍫香港人朱古力(60%朱古力) 就比較濃啲 會有少少苦澀嘅朱古力味 若果唔鍾意太甜 都係一個好好嘅選擇

🐱貓霸 $57
🦁加菲漢堡 $55

套餐可以揀薯條或者薯餅 堂食熱辣辣 兩樣都好香脆

2024-04-06 31 浏览
成日聽車友介紹半夜ride車🏍️🛵必去屯門飲朱古力,開得夠夜,又方便睇車都係原因之一。今晚終於都我入開黎,當然唔止試朱古力,重要食埋另一名物burger🍔。dinner時間所以乖乖地泊返係出面既骨位,行入青棉徑,走到盡頭轉右就見到,望到呢個位置就知點解咁夠多車友推介🤭貝羅菇漢堡:烤都外脆內軟既漢堡,夾住牛肉漢堡扒重有隻大啡菇,兩者都好juicy,一d都唔會食都口乾,而且配埋黑松露醬,每啖都係菇菌香味。而包重有芝蔴香,香噴噴熱辣辣👍🏻朋友試 加菲漢堡,無雙層豬肉漢堡加芝士配甜甜地既將軍醬,食落甜甜地,但肉既分量多,平衡返,個包同樣係香脆軟熟既芝蔴漢堡包配埋半溶芝士。分量之大,男人都夠飽。另一招牌當然係我地慕名而來既 香港人朱古力,係60%朱古力,會唔會好苦,可可既香,同時入口順滑,甜度好啱香港人口味。港女當然要揀返杯伯爵奶茶朱古力,有伯爵茶香,又有朱古力既可可香,入口順滑,但朋友就話唔夾,但我又唔係咁覺得😌果然各人都有唔同既偏好。同場set重可以配薯條或薯餅,正正常常!總結,即製漢堡juicy又香脆好食,推薦牛肉漢堡首選,而朱古力基本無得輸,放狗定ride車宵夜都好啱食😋

貝蘿菇漢堡

同場set重可以配薯條或薯餅,正正常常!

2024-04-05
貝蘿菇漢堡
  • 貝羅菇漢堡
  • 「香港人 」朱古力
  • 伯爵奶茶朱古力
2024-03-23 83 浏览
睇完Channel C 介紹所以去試,星期六7點幾,唔算好多人,等左一陣就有得拎,叫左個加菲漢堡,辣雞堡,薯條同薯餅,香港人朱古力同貓毛朱古力,個薯條乾到不得了,又乾又硬又唔熱…個薯餅就相反,油到不得了,仲稔哂….加菲漢堡果兩塊豬肉漢堡扒好乾,一啲都唔juicy,個包就烘得幾好,成件事就係好乾,好處係食果陣唔會好”呢hea”…..個辣雞堡個汁一啲都唔夾,個炸雞又好乾…一啲都唔好食兩杯朱古力就唔錯,幾好飲,結論係唔會有下次….真係唔好食….
睇完Channel C 介紹所以去試,
星期六7點幾,唔算好多人,等左一陣就有得拎,
個薯條乾到不得了,又乾又硬又唔熱…
個薯餅就相反,油到不得了,仲稔哂….
個辣雞堡個汁一啲都唔夾,個炸雞又好乾…一啲都唔好食
兩杯朱古力就唔錯,幾好飲,
結論係唔會有下次….真係唔好食….
外卖自取
2024-03-04 98 浏览
這家貓毛店位於屯門青棉徑3號好勝大廈,漢堡包都幾大隻,肉好厚,算是貨真價實!貓霸肉餅之間夾菠蘿,有菠蘿香也有肉香,肉餅真是大大塊,用蜜糖芥末醬來做調味,又甜又香。加菲漢堡鬆軟的漢堡包,烤至微微酥脆,芝士和大塊肉完美結合,在口中融化,味道濃郁。
2024-02-29 115 浏览
又入黎屯門,忍唔住又食呢間漢堡,真係好好味🤤加菲漢堡:係雙重豬肉+雙重芝士🧀 !濃濃嘅芝士香,再加豬肉好多汁,好juicy 🤩將軍醬帶有少少甜味,同豬肉漢堡個味好夾👍🏻貓霸漢堡:有2塊厚牛肉,塊漢堡牛肉真係有成隻手指咁厚🤩好足料,而且爆多肉汁,超級好味 。中間再夾菠蘿,酸酸甜甜嘅水果,中和到肉嘅油膩感👍🏻 果然係本店王牌漢堡❤️ 必試2個漢堡真係太厚😂我女仔擘大個口都咬唔曬。 如果男仔食,一口食到一大啖!一定好滿足。 咁厚肉咁足料,呢個價錢食到,值得!加錢升級做套餐,都係加10零蚊,真係好抵。回頭再回頭❤️🤩太好味
又入黎屯門,忍唔住又食呢間漢堡,真係好好味🤤

貓霸漢堡

回頭再回頭❤️🤩太好味
貓霸漢堡
之前在youtube見到有人介紹屯門一間漢堡包店,筆者看到口水直流。今晚happy friday,即刻過來這間「貓毛」試試!份量驚人的加菲漢堡,夾上了雙層豬肉漢堡扒、雙層芝士、洋蔥絲、蕃茄片和生菜。漢堡麵包鬆軟,烘至香脆。漢堡扒以無添加豬肉手打而成,口感紮實,充滿肉香味;配上半溶化的芝士,以及店舖特製的將軍醬汁,味道層次夠曬豐富。另一款就試了他們的新品——辣雞堡,以雞扒配上秘製辣醬,而其他配料就和加菲漢堡差不多。雞扒烤得很香,入口juicy;因為醬汁的關係會多了一份辣感,頗為惹味。加錢轉為套餐,可以配搭原味薯條或薯餅。由於點了2個餐,所以每樣都可以試到。套餐還包括飲品。貓毛朱古力是他們的招牌,朱古力味好香濃,甜度恰好。而另一杯Oreo朱古カ沙冰就多了一份oreo的味道。
。今晚happy friday,即刻過來這間「貓毛」試試!

另一款就試了他們的新品
;因為醬汁的關係會多了一份辣感,頗為惹味。

套餐還包括飲品。貓毛朱古力是他們的招牌,朱古力味好香濃
2024-02-23
外卖自取
用餐时段
2024-02-20 81 浏览
今天來朝聖一家由屯門街坊推薦的小店這家漢堡店位置於美食集中地的紅橋以手打漢堡扒聞名於整個屯門區二人點了芝士漢堡和超人堡套餐芝士漢堡成份有豬肉茄醬和芝士漢堡麵包有別於坊間的傳統港式風格體積較大質感鬆軟有濃香芝麻味豬肉漢堡有肉香多汁水非常美味份量也比m字頭大吃完超級飽超人堡是豬肉漢堡配炒蛋和鹹蛋沙律醬配以炒蛋口感更加滑捋捋體型同樣也是超級大大份套餐配的薯條也非常香脆飲品選擇了貓毛名物凍朱古力即使溶冰後味道仍非常濃郁這家貓毛漢堡店制作諗真非常有誠意
今天來朝聖一家由屯門街坊推薦的小店
凍朱古力
超人堡
芝士漢堡
薯條
屯門虹橋附近小店林立,其中青棉徑有間貓毛漢堡包店🍔做外賣為主,旁邊都有個舖位可以買完堂食~有好多款漢堡包選擇,見到每個漢堡包都好巨型💪🏻貓霸 係雙層牛肉、波蘿生菜配蜜糖芥末醬漢堡包即叫即整,手打牛肉漢堡排肉汁豐富,每啖都好juicy🤤絕對好味過連鎖店嘅漢堡包~貝羅菇漢堡🍔係我鐘意嘅口味之一大大個貝羅菇好多汁,配黑松露醬同手打牛肉漢堡排簡直係perfect match~一打開包裝紙已經好香黑松露香氣包身鬆軟,吸哂菇汁同黑松露醬,好好味啊😋各款漢堡加 $15可轉套餐配薯餅或薯條,飲品薯條值得一提,波浪型薯條炸至金黃香脆外脆內軟熱辣辣🍟正除咗可樂汽水之外,仲有多款朱古力朱古力味道濃郁,夠哂甜啊🍫
屯門虹橋附近小店林立,其中青棉徑有間貓毛漢堡包店🍔
做外賣為主,旁邊都有個舖位可以買完堂食~

有好多款漢堡包選擇,見到每個漢堡包都好巨型💪🏻

貓霸 係雙層牛肉、波蘿生菜配蜜糖芥末醬
絕對好味過連鎖店嘅漢堡包~

貝羅菇漢堡🍔係我鐘意嘅口味之一

一打開包裝紙已經好香黑松露香氣
包身鬆軟,吸哂菇汁同黑松露醬,好好味啊😋

各款漢堡加 $15可轉套餐配薯餅
或薯條,飲品
薯條值得一提,波浪型薯條炸至金黃香脆

外脆內軟熱辣辣🍟正
除咗可樂汽水之外,仲有多款朱古力
朱古力味道濃郁,夠哂甜啊🍫
2024-02-13 120 浏览
屯門紅橋街角尾其貌不揚的小食店,卻養活很多「巨無霸」,只因這裏的漢堡都是XL. 肉量更是Double King Size,絕對能滿足一眾食肉獸和硬漢子。套餐價約$60有飲品,有波浪紋薯條/鬆軟薯餅,價錢真心抵抵抵👍👍👍😻貓霸套餐厚雙層牛肉排,酸甜波蘿夾心加生菜沙律醬,肉汁邊食邊滴到一天一地😂😘豪呀!😽加菲套餐厚雙層豚肉排,清香豬味更勝牛堡😍好驚艷,爽呀!小店旁設有室內雅座,堂食也沒問題哦❤️

😻貓霸套餐

😽加菲套餐
厚雙層豚肉排,清香豬味更勝牛堡😍好驚艷,爽呀!

小店旁設有室內雅座,堂食也沒問題哦❤️