2018-12-18 35 浏览
老公今日話帶我食好野, 因為他上次同同事食完,話搵到間平、靚、正嘅鰻魚飯食。 總算玩樂過後還記得個老婆裝修同配套都好日本,位置都好闊,唔會有局限感。 一切木製,感覺會好舒服, 外觀上加唔少分當日7點左右,已經有唔少人入座,又一證明民意贏於一切。 睇到張單就知我叫咩啦! 我叫左個 : 金魂-最厚肉的。 (第一次嚟食當然要試個鎮店之寶啦!) 老公話食過一次,要試下其他,就叫咗個:原條汁煮豬軟骨釜再叫咗個:梅干手羽先依個梅干手羽先,姐係雞翼啦! 份量雖少,有兩隻,不過口感好特別。當你呑落肚果個雞肉時,梅子嘅鹽鮮味會回甘咁湧上舌尖。 如果大家唔明我個抽象解説,可以叫一份試下我的主角出場啦! 又真係好大塊好厚身喎鰻魚大到可以cover 碗飯吃落去真係好肥美,魚油充足滲入日本飯中, 鰻魚燒汁濃而不過火,真心好味唔好以為依條魚骨唔食得, 可以直接食咖!口感似 鮮炸魚皮,魚味好突出。 我影完相後,秒殺。 又一驚喜, 有飯蕉呀! 點知咁香口啦! 好香呀老公的豬軟骨釜,肉質淋而入味,份量超多。 一個男人食一個釜,係一定夠食呀! 依一餐好滿意! 我覺得一人去食都可以。

當日7點左右,已經有唔少人入座,又一證明民意贏於一切。

睇到張單就知我叫咩啦!
我叫左個 : 金魂-最厚肉的。
(第一次嚟食當然要試個鎮店之寶啦!)
老公話食過一次,要試下其他,
就叫咗個:原條汁煮豬軟骨釜

再叫咗個:梅干手羽先

依個梅干手羽先,姐係雞翼啦!

如果大家唔明我個抽象解説,可以叫一份試下

我的主角出場啦!
又真係好大塊好厚身喎
鰻魚大到可以cover 碗飯

唔好以為依條魚骨唔食得, 可以直接食咖!
口感似 鮮炸魚皮,魚味好突出。 我影完相後,秒殺。

又一驚喜, 有飯蕉呀! 點知咁香口啦! 好香呀

老公的豬軟骨釜,肉質淋而入味,份量超多。
一個男人食一個釜,係一定夠食呀!

依一餐好滿意!
我覺得一人去食都可以。