2019-05-08 827 浏览
其實好耐好耐之前已經上網見到呢一間小店,佢由網店做起,聽過朋友食過都話好好食,仲話果想訂佢哋嘅蛋糕要早半年訂,咁岩俾我知道佢地有門店喺太子,所以我一直都心思思想去門店食!問過好多朋友嘅經驗,佢地話門店其實都唔洗排好耐!我星期六1:30去到 前面有幾個人,但唔算等好耐!店內有4個堂食位都冇人坐,所以我就坐低左啦!堂食試左泰茶味、抹茶流心味、芒果流心味!抹茶流心好驚喜!大家一定要食呀!而芒果流心味就比較似pancake(haha) 正正常常咁!泰茶就可能因為我期望太高 覺得一般。另外,我買左兩個外賣返屋企食,係牛乳味同埋伯爵茶味!牛乳外表係彩虹色幾靚,而伯爵茶就同ladym外表差唔多!重點係呢兩個都好好食!由其係伯爵茶,大家要試!