2023-05-29 75 浏览
📍 極上帝王水產 (旺角)旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓數下手指,發覺自己好耐都無食過放題😂今日約咗朋友旺角行街,經過兆萬,咁岩樓下有人派傳單,於是就上去試吓啦🤭搭電梯上到去見到呢個放題門口充滿日式感覺,一解旅行癮✌️坐低佢就會送上鱈場松葉海鮮鍋/日式和牛壽喜燒鍋,俾我地揀☺️最後揀左日式和牛壽喜燒鍋,因為最近比較少食牛,反而海鮮食多左,轉下個口味😆呢度環境空間感比較細少少🤏但係上菜速度都幾快,又少漏單,加分加分,員工服務態度都好好,收碟又快👍佢哋選擇都幾多,基本放題嘅都有☺️不過想講佢哋嘅壽喜燒鍋幾出色,味道好正👍雖然牛肉唔算最top,但係性價比高😋另外刺身都好出色,全部色澤均勻、入口新鮮彈牙🥰🥰小食方面都煮到好入味,牛肉肉嫩,口感一流👍不過如果熱d應該會更加好☺️仲點左串燒壽司🍣,吞拿魚壽司幾驚喜👍今日發現呢罐荔枝飲品都幾正☺️後尾顧住食嘢,好多食物都冇影到相🫣#極上帝王水產 #放題 #旺角兆萬 #兆萬美食 #旺角 #壽喜燒 #刺身 #mkfood #日式料理 #日式放題 #香港美食
📍 極上帝王水產 (旺角)
旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓

搭電梯上到去見到呢個放題門口充滿日式感覺,一解旅行癮✌️

另外刺身都好出色,全部色澤均勻、入口新鮮彈牙🥰🥰

仲點左串燒
壽司🍣,吞拿魚壽司幾驚喜👍