2020-11-16 417 浏览
好多时选择帮衬某啲舖头系因为佢系黄店,但有时硬系有啲少失望🤔呢间黄店都几岀名,个日去到都见成间餐厅都full晒🥇餐厅环境比较逼夹,小编同朋友总共六个人去到觉得自己好阻住晒😂埋单见到个价吓亲,连埋切饼费接近$1000,但重点系只系叫咗四样嘢,基本上每一样嘢一个人净系食到一两啖,份量好少,好似食咗阵风咁,最后靠自己带嘅蛋糕填饱个肚💩下次一大班人都系啱去返食大排档、打边炉个类😕.🍝明太子软壳蟹意大利面其实味道系唔错嘅,但又冇咩特别,好多餐厅都做到呢种水准🙈略嫌价钱比较贵同埋份量少🧐其实我地仲叫咗个千层面,个阵太肚饿成班人争住食,冇影相,但个size系得手掌咁大,送个黎个时,我地呆晒😐.🍝龙虾蛋黄酱菠萝大虾pizza都几足料,材料都配合得几好几夹,同埋个饼底焗到脆脆地☺️呢间餐厅真系爆多选择,睇到头晕眼花,真系拣唔到嘅可以上OpenRice 睇下人地介绍😂.🍝脆皮猪手个酱好特别,可以令到食落比较油腻嘅猪手有一种好fresh同小清新嘅感觉😛整体黎讲,食物质素唔错,但性价比就真系低咗啲啲喇.🍽味道: 3/5🏙环境: 2.8/5‍👨🏼‍🍳服务: 3/5💧卫生: 3/5💰价钱: 1/5
🍝明太子软壳蟹意大利面
🍝龙虾蛋黄酱菠萝大虾pizza