2009-07-02 210 浏览
唔想等亲死所以一朝早就book 定位, 一去到, 原来新装修, 几舒服, 仲安排左卡位俾我地添~~妈妈很是高兴~~~叫左五道菜~~上菜快, 食物有水准~~吃得饱饱的~!~!非常满意!!! 推介*** 梅菜扣肉 ! 原本唔系好似张相咁架, 因为食到一半先记得映相, 所以已经俾我地整到乱晒喇~!~! 肥膏多, 肉瘦唔un~!~!而且阿妈话li度d梅菜系最好味既~~~ 我唔识食梅菜, 但我食左好几旧扣肉, 扒左好多饭~~看到几乎是每枱都叫的~!~! 必食之选!!推介*** 霸王鸡半只 , 半只鸡个份量都几多, 而且个脾位系好大, 好肥美~~好好食啊~! 皮太吸引, 我都忍唔住吃了两片 !!又是另一必食菜! 推介*** 骨髓炆三鲜~~~ 有"um春蛋" 有大旧菇, 油唔多,而且骨髓滑雪雪 !!不妨试试~!~!推介*** 东江豆腐煲 - 阿妈至爱, 豆腐酿了鱼肉, 煎过才煲汤~~ 份量足够每人两碗~~!~! 都几大煲架~!~最后嗌左个栗米斑块 - 鱼okay, 但个粉唔系炸得几脆~~一般而已~~~白饭一碗=两碗~!~~! 我食左差唔多成个饭~!~!~真系饱得很, ~!~!地方阔落, 仲有两

推介*** 梅菜扣肉 !

推介*** 霸王鸡半只
!!又是另一必食菜!

地方阔落, 仲有两层, 比旺角个间更舒服~有机会一定要再去~!
卡位
梅菜扣肉