2021-12-03 638 浏览
平日想來個快閃lunch又想食日本嘢見金百利廣場有間築地,又幾多好評,就上嚟試吓勁多人喺金百利排隊,都幾多人係築地嗰層出自己一個去食,好彩好快有位Menu:Menu有好多頁其實仲有個set lunch嘅Menu套餐,大家可以去到睇吓嗌左:🍽北寄貝刺身個刺身非常之新鮮,最鍾意北寄貝煙靭嘅口感,食落有啲冰冰涼涼嘅感覺😇😇🍽加州卷唔食得太生嘅我通常都係嗌北寄貝同埋呢啲卷物。啲蟹籽好鬼多,就算唔加豉油都好有味,因為好足料😎🍽地獄海鮮鍋最近咁凍梗係嗌shabu shabu嚟食啦😆嗌咗呢個地獄海鮮鍋,點解要地獄因為真係好辣好辣好辣!個鍋真係超級爆足料,有娃娃菜,豆腐,冬菇,蘿蔔,青口,蝦,螺肉,泡菜….仲要個鍋咪附送一碗飯本身冇諗過有飯因為淨係食個喎已經好飽最後個鍋俾我清晒,但啲飯我真係食唔哂😂😂不過我比滿分呢個鍋物,因為真係足料,同埋本身鍾意食辣,我覺得呢個火鍋係非常之好味嘅👍🏻嘢飲嗌左熱紅棗茶,本身附送一杯熱茶。杯紅棗茶有少少淡個人比較鍾意個杯熱茶多啲!最後推薦呢個快靚正lunch,上菜快食物又好味,職員就算好忙,態度都非常之好!會再encore!
平日想來個快閃lunch
又想食日本嘢
見金百利廣場有間築地,又幾多好評,就上嚟試吓
勁多人喺金百利排隊,都幾多人係築地嗰層出
自己一個去食,好彩好快有位

Menu:

嗌左: