2024-02-01
📍GALBI TOWN (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓今日嚟到尖沙咀GALBI TOWN好好食 ,滿足晒我所有願望,有齊韓燒、醬油蟹同生牛肉 😍😍 位於尖沙咀格蘭中心一樓非常方便、門面非常之大、而且餐廳明亮光猛,坐得非常舒服,員工們都有笑容 🫶🏻🫶🏻韓燒韓牛肉眼扒睇落肉已經非常新鮮,雪花分布均勻 🤩🤩呢兩點固然重要,但燒嘅技巧都好重要 ,自己燒最怕就係燒過龍 😳😳呢間非常之好 有專人負責燒埋俾你食 😎😎牛肉食落味道濃郁牛香 😋😋而且牛肉上面有個QR code可以睇到牛嘅資料,真係好用心機做 🫶🏻🫶🏻 生菜盤所有蔬菜都係非常之新鮮由韓國直接入口 款式多😁😁醬汁豬肋肉調味恰到好處,豬肉又嫩 又Juice 😝😝醬油蟹呢個係真係我至愛😍😍😍蟹肉勁鮮甜 拌飯一流 🫰🏻🫰🏻味道調得非常之好 😌😌會大大提升咗蟹嘅鮮甜味 👍🏻👍🏻就算直接飲個醬都唔會覺得鹹,喺香港食到咁正嘅醬油蟹真係好難得 🫶🏻🫶🏻 生牛肉拌飯無論係牛肉同埋配菜都係一流 👍🏻👍🏻配菜嗰方面居然有成八款咁多 😌😌菜多令到個拌飯 好清新爽口 🫰🏻🫰🏻牛肉份量夠多 啖啖飯都有牛肉🥳🥳
尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心1樓
今日嚟到尖沙咀GALBI TOWN
好好食 ,滿足晒我所有願望,有齊韓燒、醬油蟹同生牛肉 😍😍
位於尖沙咀格蘭中心一樓
韓燒韓牛肉眼扒
睇落肉已經非常新鮮,雪花分布均勻 🤩🤩
呢間非常之好 有專人負責燒埋俾你食 😎😎
牛肉食落味道濃郁牛香 😋😋
生菜盤
所有蔬菜都係非常之新鮮
由韓國直接入口 款式多😁😁
調味恰到好處,豬肉又嫩 又Juice 😝😝
醬油蟹
呢個係真係我至愛😍😍😍