今日放工約咗幾位朋友嚟dinner,平日嘅7點鐘都已經滿坐,建議大家要book位。呢度用QR code點餐好方便,佢地嘅menu選擇超多,對於有選擇困難症嘅我樣樣都想試😂 最後我地order咗1款burger,3樣小食,2個主食,1個甜品同4杯飲品(野食有跟埋餐湯同麵包)。4個人食份量啱啱好,佢地野食啲份量都大,最好share食,不過我啲朋友比較大食所以我地係清得晒所有野🤭⟡ Black Truffile Fries 香脆黑松露薯條 $68 ⟡薯條即叫即炸好香脆,淡淡嘅黑松露味,再配上Dijon mayo. dip👍🏽⟡ Sautéed Broccolini & Mushrooms 什菌炒西蘭花苗$88⟡ 可揀black truffle paste / almond,呢道菜係健康之選,又fresh又好味😋⟡ Bird-Eye Chilli Wings 雀眼椒香辣雞翼 $98 ⟡ 雞翼唔會好辣啱香港人口味,一碟有6隻。⟡ Soft-Shell Crab Avocado Beef Burger 香脆軟殼蟹牛油果芝士牛肉漢堡 $118⟡
係雙重嘅享受呀,除咗有厚厚嘅牛肉,重有炸到外脆內軟嘅

雞翼唔會好辣啱香港人口味,一碟有6隻。

係雙重嘅享受呀,除咗有厚厚嘅牛肉,重有炸到外脆內軟嘅軟殼蟹,再配埋芝士🧀同牛油果🥑大滿足🤤

⟡ Kahlua Pork Chop咖啡帶骨豬鞍扒 $208 ⟡
見佢個名好特別有咖啡,不過食落又無咩咖啡味,豬鞍扒超大塊,肉質嫩滑,仲幾juicy。
伴菜有veggies / mashed potato / kahlua toffee jus.

⟡ Sous-vide Australia Beef Cheeks Spinach Risotto 慢煮澳洲牛面頰菠菜義大利飯 $148 ⟡
牛面頰用漫煮方法烹調,所以肉質特別腍,risotto軟硬煮得剛剛好,每粒飯都吸收晒牛面頰嘅精華,好味😋

✦ Lava Tiramisu Soufflé Pancake 熔岩提拉米蘇梳乎厘班戟 $118 ✦
極邪惡嘅甜品,梳乎厘班戟鬆軟,空氣感充足。配tiramisu cream香濃可口,仲要超級打卡好igable📷

🥤Mistress of Evil (alcoholic) $85
入面有oreo / ice cream / vodka / tequila,係有酒嘅milkshake幾得意,不過酒味都幾重,鍾意飲酒嘅人可以點嚟試下🤭

🥤Garfield $58
係一杯好打卡嘅milkshake除咗樣靚,都好好飲,入面有earl grey / ice cream / wafer biscuita

🥤The Smurfs $58
個顏色好靚好仙氣,入面有vanilla / ice cream / granola

🍵Uii Matcha Red Bean $58(每日限量供應)
濃濃嘅Uii Matcha,底層仲有粒粒紅豆🫘除咗打卡都係好好飲👍🏽

總括嚟講,野食都幾大份,仲好有質素,而且野食同飲品款式都好多,仲要打到卡,環境都靚同坐得舒服,大家不妨嚟試下😊