1K
2023-06-06 1166 浏览
估唔到元朗分店都幾大,坐位都算舒服,眼見多數係一家人食,而且唔會好嘈吵,燈光光猛,免+1,淨係收茶位,店員服務都算唔錯,整體都係幾好,性價比高片皮鴨抵食大份,老掌櫃必叫半份完整嘅都大約有22片,未計中間果d,半隻四個人食應該係啱啱好,如果兩個人食嘅話就有啲多但佢嘅價錢對得住佢嘅食物質素,會再食螞蟻上樹🐜辣,食唔到辣要注意但好大份,絕對可以三個人食肉三鮮鮮蝦韭菜豬肉一份十粒,附上辣汁同埋醋開頭以為係三隻唔同嘅味,原來係一粒裏面已經有晒韭菜豬肉同埋鮮蝦,平時分開食嘅我覺得一齊食都幾特別高力豆沙兩件起,店員仲問我哋需唔需要叫起👍一直以來都好想試吓係乜嘢黎,但每次去到唔同嘅菜館大部份時間都係賣晒食唔到,今次終於可以試吓佢嘅賣相有啲似莎翁,食落去似係食緊蛋白拎咗去炸免頭再加咗糖,入面仲有豆沙因為係新鮮炸,所以食嘅時候要小心好熱,但整體口感都幾特別,同莎翁有啲分別因為佢係蛋白嘅關係口感係有啲軟熟又有啲煙韌,幾鍾意佢嘅口感

片皮鴨
抵食大份,老掌櫃必叫
但佢嘅價錢對得住佢嘅食物質素,會再食

螞蟻上樹🐜
辣,食唔到辣要注意
但好大份,絕對可以三個人食

肉三鮮
鮮蝦韭菜豬肉
一份十粒,附上辣汁同埋醋

高力豆沙
兩件起,店員仲問我哋需唔需要叫起👍
因為佢係蛋白嘅關係口感係有啲軟熟又有啲煙韌,幾鍾意佢嘅口感